Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a biológia...

Mi a véleményetek a biológia alapszakról? Mennyire nehéz, miket kell tanulni?

Figyelt kérdés
Könyörgöm valaki világosítson fel, mert a nyakamon a felvételi és nem tudok semmit erről a szakról!
2010. jan. 15. 16:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha eldöntötted, hogy hova akarsz jelentkezni(és az a EKF), akkor nyugodtan írhatsz és dumálgathatunk, ha gondolod, hogy legyen egy kis ismeretségünk! Írj akár privátban, akár itt is publikusan nyugodtan, ha van vmi, amit meg akarsz beszélni, vagy egy kis tanácsot kérni, vagy akármi!:) Én sem tudok mindent és lehet, h te éppen tudod, akkor könnyebb utána járni, olyantól, aki szintén járatos az ügyben! Tartsunk össze EKF-es jelöltek!:D
2010. jan. 19. 19:17
 22/27 A kérdező kommentje:
Igen, már eldöntöttem. A környezettan szak marad. Az jó lenne, aranyos vagy. Tényleg jó lesz, ha lesz ismerős. De privátban h. írjak, mert nem teszi ki, h. privát e-mail küldése a válasz írójának?
2010. jan. 19. 20:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Most már átállítottam, így ha minden igaz, akk tudsz küldeni priviben is!:)
2010. jan. 19. 20:20
 24/27 A kérdező kommentje:
ok, kösz. akkor ha v.mi kérdésem van, majd privát írok ezentúl.
2010. jan. 20. 17:53
 25/27 anonim ***** válasza:
oksa! :)
2010. jan. 20. 18:06
 26/27 A kérdező kommentje:

Szi!

Írtam neked e-mailt, de nem válaszoltál, megkaptad???

2010. jan. 25. 15:21
 27/27 anonim ***** válasza:

hali! EKF-es barát!:D

megkaptam, csak rossz volt az e-mail szolgáltatásom és nem tudtam elküldeni,amit írtam! Már tegnap visszaírtam, nézd meg, hogy megkaptad-e és ha még mindig nem, akkor írj!

2010. jan. 26. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!