Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » TTK-Biológia, akik ide jártok!...

TTK-Biológia, akik ide jártok! Mi a véleményetek a szakról és az órákról?

Figyelt kérdés
Úgy értem, sokat kell tanulni? Sok helyen látom hogy elég alacsonyak a ponthatárok, de ha bekerül valaki akkor a jobbaknak is olyan nehéz bent maradni, vagy csak a lustábbaknak? Az órák milyenek? Néztem több helyen is hogy milyen órák vannak, de ezeket mennyire lehet szeretni vagy nem szeretni? Melyek a lazább/érdekesebb órák és melyek a magolósabbak?
2010. aug. 31. 01:10
 1/3 anonim válasza:

Melyik egyetemen?

És igen bekerülni könnyű bennmaradni nehéz

2010. aug. 31. 02:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Még van egy évem, így még nem végleges hogy melyik város/suli, de idáig úgy néz ki hogy Szeged.
2010. aug. 31. 02:08
 3/3 anonim válasza:
Első vagyok megint.én pestre járok az eltéreés másodéves vagyok. Ajánlani tudom az Etológai előadásokat kiemelkedően a legjobbak voltak. Persze csak az előadó miatt. amúgy egyetemen előadások meg gyakorlatok vannak órák nem nagyon. Ja és mindegyik magolós. Amikor túl leszel egy féléven fájó szívvel fogsz visszaemlékezni, hogy az érettségire milyen keveset is kellet tanulni egyetemhez képest. De azért tanulás mellett vannak jó bulik mindig sok szesszel ami igen lényeges dolog.
2010. aug. 31. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!