Stefany kérdése:
Most megyek 7. be. Milyen füzetek kellenek föcire, bioszra, kémiára és fizikára? Esetleg kell még valami egyéb eszköz?
Figyelt kérdés
Jövőhéten akarjuk megvenni a füzeteket, de nem tudjuk milyen kell ehhez a 4 tantárgyhoz.2014. aug. 22. 14:42
1/5 anonim válasza:
nekünk általánosban mindegyikre sima üres füzet kellett, ami nem négyzethálós, meg nem is csíkos, csak margó van rajta, mert sokat kellett rajzolni. Középsuliban meg fizikára négyzetes, kémiára üres, biosz, földrajz csíkos. Szal sztem a tanártól is függ.
2/5 anonim válasza:
Tanártól függ leginkább. Nekem mindegyik kockás volt mert abba könnyű rajzolni, és átlárhatóan jegyzetelni :) Sok sikert a 7.hez
3/5 anonim válasza:
Bioszon nem írtunk füzetbe,munkafüzetünk volt. Kémia és föci vonalas. Fizika négyzetrácsos.
4/5 anonim válasza:
Biosz: négyzetrácsos vagy vonalas ( nekem eddig négyzetrácsos volt, de rájöttem, hogy a vonalasat jobban átlátom)
Fizika/kémia: mindenképpen négyzetrácsos
Föci: vonalas vagy sima ( ha nem tudsz egyenesen írni, miközben gyorsan diktálnak, akkor vonalas, mert abból könnyebb lesz később tanulni)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. aug. 23. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!