Frankelosok! Nyelvi előkészítőbe milyen füzetek kellenek?
Nyelvi előkészítőbe fogok menni, de nem tudom, hogy milyen fajta füzetek kellenek.
Ezek jók lesznek?
-Nyelvtan: vonalas füzet(A/4)
-nyelvhasználat: -,,-
-kommunikáció -,,-
-tanulásmódszertan: -,,-
-magyar nyelvtan: -,,-
-magyar irodalom -,,-
-angol -,,-, szótár
-matek: négyzetrácsos füzet, sima füzet
Aki most fog menni előkészítőbe, milyen füzeteket vett vagy vesz az évfolyamra?
Nem tökmindegy milyen a füzet? A lényeg hogy leírd amit kell és megtanuld, az már mindegy hogy vonalra, simára, vagy kockákra írsz. Frankelos vagyok amúgy, bár nem most fogok menni előkészítőbe, most 10.-es vagyok. A tanárok többségének édes mindegy, mibe írsz. Nekem eddig egy tanárom volt csak, akinek fontos volt, hogy milyen a füzet. De ez ritka. Ha lesz valami külön kívánsága, majd elmondja. Amúgy meg írj amibe akarsz.
De érdekességként elmondom, hogy idén pl. kaptam egy tanárt, ő a kedvenc tanárom, de nem enged füzetet használni. A vázlatokat is külön kitépett lapra kell írni és a külön papírokat kilyukasztani lyukasztóval és egy hefterbe (nem tudom, magyarul mi a neve:D [link] ) tenni. Ha meglátja hogy valaki füzetbe mer írni, kiakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!