Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajz/Informatika érettségi?

Földrajz/Informatika érettségi?

Figyelt kérdés
Szeretnék bővebb információt kapni attól aki középszinten érettségizett földrajzból, vagy informatikából, hogy miből áll az érettségi, melyik könnyebb, megéri-e abból érettségizni, milyen nehéz?
2010. jan. 15. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt keresgethetsz, megtalálod az előző évek érettségi feladatait, és próbálkozhatsz kitölteni őket, még a megoldások is fenn vannak. Ez egyénfüggő, kinek melyik a könnyebb, nem lehet őket egy lapon említeni szerintem. Én személy szerint soha életemben nem szerettem a földrajzot, infóból érettségiztem, úgy gondolom, könnyen teljesíthető belőle egy jó jegy. Persze van, aki ugyanezt mondja a fölrdrajzról.

Remélem tudtam segíteni! ;)

2010. jan. 15. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én földrajzból érettségiztem, semmit nem tanultam rá és ötös lett. Igaz szóbelin nagy mázlim volt, mert két blabla tételt húztam:D
2010. jan. 15. 15:29
 3/4 czibles ***** válasza:
közép szinten szerintem mind a kettő egy könnyű tantárgy. ha tovább akarsz menni akkor annak megfelelően válszd ki, hogy oda melyiket fogadják el.
2010. jan. 15. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
én infóból érettségiztem közepen aztán meg emelten is utána, iskolától függ menyire foglalkoztak a tananyaggal , sok helyen nagyon elhanyagolják az informatikát, az érettségiben főleg nem a feladatok nehézsége a gond hanem ha nincs begyakorolva akkor nem lesz rá elég időd még ha otthon ki is találod valahogy hogy hogy kell azt a szöveget megformázni vagy képeket beillesztgetni honlapba
2010. jan. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!