Iskola mellett munka? Igazolhatom valahogy?
Nemsokára 21 éves leszek, de még beiratkoztam egy középiskolai OKJ-s képzésre, hogy nappali tagozatosként tanulhassak.
Február óta dolgozok diákként bejelentve és még van több, mint 20 napom, amit ledolgozhatok ilyen munkaviszonyban.
Nem akarom ott hagyni a munkám, mert szükségem van a pénzre, viszont lehet, hogy lesznek olyan alkalmak, amikor hétköznap is mennem kell délutánra, ez nem fog sokszor előfordulni, maximum havi 3-4 alkalom lenne, amikor hamarabb kellene eljönnöm iskolából.
Szerintetek van rá megoldás, hogy igazolni tudjam, hogy nem lógni akarok, hanem dolgoznom kell, vagy egyáltalán elfogadnak ilyen munkáltató igazolást? Vagy ez osztályfőnök/iskola függő is?
Már megcsináltam egy fsz-t középsuliban, ott a két év alatt alig jártam be, utolsó fél évben már egyáltalán, viszont ez az iskola egy jó hírű suli a városban ahol biztos hogy vannak követelmények. Persze lehet hogy ilyen korban mint én már nem fognak annyira kekeckedni, de valószínűleg az lesz a legjobb ha erről a leendő osztályfőnököt kérdezem.
Köszönöm a válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!