Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a villamosmérnö...

Mennyire nehéz a villamosmérnöki kar?

Figyelt kérdés

Pl. a matek, meg az informatika tudom, hogy oda alap. De mennyire nehéz a matek, és az egész oktatás?

És vajon melyik a legnehezebb: a villamosmérnök, gépészmérnök, könnyűipari mérnök, anyagmérnök? Van különbség? Légyszi csak az írjon, aki tudja a választ, szóval épp mérnöknek készül!

2010. jan. 15. 11:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
80%

Szerintem a mérnökis szakok nemigen lesznek tucatszakmák, mivelhogy nem mindenkinek adatik egyszerre metekész plussz a kellő szorgalom is.:) Ezeknél van elég rendesen szórás, szerintem.

Villamosménrökis LÁNY vagyok.:D Mikor ezt megtudja bárki kérdései a következők és ez rosszabb, mint a fiúknak feltett kérdések XD:

1. Jesszusom villanyos lááány?? Ott nem túl sok a lány mi?

2. Nagyon nehéz?? mert én azt hallottam, hogy eléggé cumi.

3. Mi vitt rá hogy lányként odamenj?

Válaszok:

1. Hát...vagy 5% szóval nem sok. (ezt nem szabad elhallgatni, mert nem csak a nehézség a fontos, hanem a légkör is!!:D)

2. Igen. (hozzátenném, hogy míg a gimis színvonal emlékében éltem és linkeskedtem, majdnem mindenből meghúztak..főleg a programozás a szop.ás...egyedül ne állj neki a progleckének!!:D majd meglátod miért...aztán második félévben összekaptam magam, hogy nehogymár kirúgjanak. a digit(ális technika) a legnagyobb szívás! 7 kreditet ér míg a matek csak 6 és a prog 5)

Ez NEM büfészak, az tuti!:D De sokra is mész vele, ha vágod a témát, és elvégzed.:)

3. Hasonló ok vitt rá, mint a fiúkat..több is van:áj láv matek, áj lájk fizika, áj láv észhasználat (a sajátomat!:D), áj láv sok pénz:P(jó vóna ha a sajátom vóna!) meg jó lehet jáccani az árammal, főleg úgy hogy nem b*sz meg^^ (mintha tudnál kígyót bűvölni vagy ilyesmi) Szal ha hasonlóan érez valaki, akkor menjen oda.:)

OFF: Egyébként is ha lány vagyok és erre a szakra járok, akkor nem értem min lepődnek meg...mert egyértelmű hogy ha a sztereotípiának megfelelő lányok lennénk a szakon akik( sz*rnak a mérnökségre), akkor nem lennénk ezen a szakon!:D na mindegy...:) persze az is ott van nekem a döntésben, hogy a fiúkat jobban bírom mint nemet, mert a lányok riválisok:P OFF vége

már NEM OFF: de a sok zseni is rivális, míg a többség a 2-esért kapaszkodik, addig ők 5.0-s átlaggal rohangásznak, de van akinek 6.1!!!:D hogy rohadjanak meeeeg!:D így kell nézni a dolgokat a nehézséggel kapcsolatban:P

2010. júl. 23. 20:21
 12/15 anonim válasza:
*matek-ész
2010. júl. 23. 20:22
 13/15 anonim válasza:
megint előző voltam=D, tudom hogy a téma már le van zárva, szóval bocs, csak leírtam, mivel más is olvassa, hátha hasznos neki.:)
2010. júl. 23. 20:26
 14/15 gmzsolt válasza:
78%
Én gépészmérnök vagyok, az iskola irtó nehéz volt és most hogy leállamvizsgáztam a nyelvvizsgáért küzdök mert minden egyes munkahelyre tárgyalás szintü nyelvtudás szükséges és munkatapasztalat. Szóval elég brutál. Az elmult 5 évem csak az iskoláról meg az angolról szólt. Nem hiszem hogy ebből tömegszakma lesz...(mint a jogász) Max ha valami gyenge iskola el nem kezd gyártani tudatlan mérnököket százassával, de azok meg nem fognak munkát kapni soha!!!!!!!!! Az összes munkahely a magas tudású tapasztalt angolul folyékonyan beszélő mérnököt keresi ami nem gyártható tömegszámra!
2013. máj. 28. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
pl. a Gödöllői SZIE eléggé nem a minőségre hajt, ami a hallgatók tudását illeti. Tapasztalat! Kiengedik a mérnököket úgy, hogy azt sem tudják mi az a kardántengely, vagy görgőscsapágy.
2013. máj. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!