Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én nem várom az iskolát?

Csak én nem várom az iskolát?

Figyelt kérdés

én nagyon nem várom. nem szeretem az osztálytársaimat és minden nap kínszenvedés oda bemenni.

ki az aki várja már a sulit?

2014. aug. 19. 01:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben is kb ugyanez a helyzet,szóval én sem várom...
2014. aug. 19. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem vártam sohasem, bár semmi problémám nem volt.

Az egyik elsős fiam háromszor volt iskolában és már kérdezte, hogy még mennyit kell még neki oda menni.

2014. aug. 19. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem megyek bibi :D
2014. aug. 19. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hát igazából én sem várom.

Egész nap szívják a véremet.

2014. aug. 19. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát igazából én sem várom.

Egész nap szívják a véremet.

2014. aug. 19. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyrészt várom, de egyébként félek, mert új suliba fogok menni, ahol senkit sem ismerek. Lassan 21 évesen már nem kellene ilyenek miatt aggódnom de nehezen nyílok meg és nehezen barátkozok :( Az sem zavarna ha egyedül kellene lennem eleinte, csak hát a sulit sem ismerem egyáltalán, így azért jó lenne valaki, akivel majd megismerhetem.
2014. aug. 19. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Idehaza nincs semmit sem csinálnom, a haverjaim nagyrésze a Szigetre, meg egyéb fesztiválokra pazarolja a pénzét, lényegében őket is alig lehet elérni, egész nap nincs mit csinálni, csak számítógép, olvasás, esetleg besegítek a házimunkába (tv-t nem nézek). Alig várom a sulit, ott legalább minden nap történik valami, ha máskor nem, akkor a nap végén.
2014. aug. 19. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban mindig nagyon vártam, és mindig elhatároztam, hogy idén biztosan 5-ös tanuló leszek, aztán ez valahogy sosem jött össze, de jövőre ugyanilyen elszántsággal kezdtem neki. Nekem nem voltak problémáim az osztálytársakkal, volt köztük két barátnőm, de a többiekkel is jóban voltam, és a tanárokkal sem volt bajom, bár egyes tantárgyakat kifejezetten utáltam, mint pl. az oroszt és a matekot. A matekot nem utáltam, csak éppen nem értettem... de azért a sulit szerettem.
2014. aug. 20. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!