Csak én nem várom az iskolát?
Figyelt kérdés
én nagyon nem várom. nem szeretem az osztálytársaimat és minden nap kínszenvedés oda bemenni.
ki az aki várja már a sulit?
2014. aug. 19. 01:34
1/8 anonim válasza:
Esetemben is kb ugyanez a helyzet,szóval én sem várom...
2/8 anonim válasza:
Én sem vártam sohasem, bár semmi problémám nem volt.
Az egyik elsős fiam háromszor volt iskolában és már kérdezte, hogy még mennyit kell még neki oda menni.
4/8 anonim válasza:
hát igazából én sem várom.
Egész nap szívják a véremet.
5/8 anonim válasza:
Hát igazából én sem várom.
Egész nap szívják a véremet.
6/8 anonim válasza:
Én egyrészt várom, de egyébként félek, mert új suliba fogok menni, ahol senkit sem ismerek. Lassan 21 évesen már nem kellene ilyenek miatt aggódnom de nehezen nyílok meg és nehezen barátkozok :( Az sem zavarna ha egyedül kellene lennem eleinte, csak hát a sulit sem ismerem egyáltalán, így azért jó lenne valaki, akivel majd megismerhetem.
7/8 anonim válasza:
Idehaza nincs semmit sem csinálnom, a haverjaim nagyrésze a Szigetre, meg egyéb fesztiválokra pazarolja a pénzét, lényegében őket is alig lehet elérni, egész nap nincs mit csinálni, csak számítógép, olvasás, esetleg besegítek a házimunkába (tv-t nem nézek). Alig várom a sulit, ott legalább minden nap történik valami, ha máskor nem, akkor a nap végén.
8/8 anonim válasza:
Én gyerekkoromban mindig nagyon vártam, és mindig elhatároztam, hogy idén biztosan 5-ös tanuló leszek, aztán ez valahogy sosem jött össze, de jövőre ugyanilyen elszántsággal kezdtem neki. Nekem nem voltak problémáim az osztálytársakkal, volt köztük két barátnőm, de a többiekkel is jóban voltam, és a tanárokkal sem volt bajom, bár egyes tantárgyakat kifejezetten utáltam, mint pl. az oroszt és a matekot. A matekot nem utáltam, csak éppen nem értettem... de azért a sulit szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!