Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsot szeretnék kérni,...

Tanácsot szeretnék kérni, jun.29-re várom a babám, de van egy problémám sajnos az iskolát nem fejeztem be (nem a baba miatt) 2 évem van még az érettségiből, és szeretném letenni nappalin?

Figyelt kérdés

De akkor ugye délelöttönként nem tudnék a babámmál lenni.

Nem szeretném hogy miután viszza tudok majd menni dolgozni még egy érettségim se lenne,de aggaszt hogy a babámtól kell erre elvenni az időt.Ti mit tennétek?

2009. jan. 29. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Eloszor is: hany eves vagy? Lehet, hogy neked mar csak estin lehet csinalni a gimit, ami a baba szempontjabol is kenyelmesebb. Egyebkent nagyszulok, ferjed nem tudnak segiteni a babavigyazasban?
2009. jan. 29. 08:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De persze lenne aki vigyázna rá,és találtam egy nappali sulit csak ha most nem kezdem el akkor kifutottam az időből 21 leszek addigra esti nem jó nekem csak max ha más megoldás nem lesz.
2009. jan. 29. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. Én biztos estire mennék. Nem bírnám ki, hogy délelőttönként a pici babámtól távol legyek.

Az érettségi azért sokat jelent! Ha mered, bevállalhatod a délelőttöt. De szerintem az esti lenne a legmegfelelőbb. Na nem rábeszélni akarlak. Viszont arra igen, hogy fejezd be a sulit!

Sok sikert!

22 hetes kismama

2009. jan. 29. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én juni-12-re vagyok ki irva.De a maji napig járok iskolába igaz,hogy egy héten 3-szor délután megyek este jövök haza.És van már egy 8-éves fiam.juniusban szülök juliusban vizsga.Bisztos kemény lesz de én akkor sem hagyom ott a sulit!!Neked is sok sikert csináld végig.Szia
2009. jan. 29. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi nem maji hanem mai
2009. jan. 29. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én április közepén fogok szülni, de nagyon úgy néz ki, hogy később. Utolsó éves vagyok és május első hetében már kezdődnek az írásbelik, a tanáraim ezen nevetnek, hogy ott fogok tejcsizni:-) Szerintem is menj át estire, már csak azért is, mert ott jobban megértik és segítőkészebbek ilyen esetekben. Nem egy nagy élmény délután ott ülni már nekem sem, de fontos semmiképpen ne azt válaszd, hogy otthagyod!

2009. jan. 29. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Ugy orulok neked mert en is eppen junius 29.-re vagyok kiirva.Szerintem az esti tenyleg jobb foleg ha van aki besegit neked.Sok szerencset
2009. jan. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!