Tanácsot szeretnék kérni, jun.29-re várom a babám, de van egy problémám sajnos az iskolát nem fejeztem be (nem a baba miatt) 2 évem van még az érettségiből, és szeretném letenni nappalin?
De akkor ugye délelöttönként nem tudnék a babámmál lenni.
Nem szeretném hogy miután viszza tudok majd menni dolgozni még egy érettségim se lenne,de aggaszt hogy a babámtól kell erre elvenni az időt.Ti mit tennétek?
Ez érdekes. Én biztos estire mennék. Nem bírnám ki, hogy délelőttönként a pici babámtól távol legyek.
Az érettségi azért sokat jelent! Ha mered, bevállalhatod a délelőttöt. De szerintem az esti lenne a legmegfelelőbb. Na nem rábeszélni akarlak. Viszont arra igen, hogy fejezd be a sulit!
Sok sikert!
22 hetes kismama
Szia
Én április közepén fogok szülni, de nagyon úgy néz ki, hogy később. Utolsó éves vagyok és május első hetében már kezdődnek az írásbelik, a tanáraim ezen nevetnek, hogy ott fogok tejcsizni:-) Szerintem is menj át estire, már csak azért is, mert ott jobban megértik és segítőkészebbek ilyen esetekben. Nem egy nagy élmény délután ott ülni már nekem sem, de fontos semmiképpen ne azt válaszd, hogy otthagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!