S. O. S! S. O. S! Segítség.! Mit tegyek?
Hatodikas vagyok. Az osztályom nagyon jó és jól halad. Viszont jövő évben le fog bukni hozzánk valami hat iszonyú bunkó. Anya egy másik általánosban tanít, és mondta, hogy ez nem jó, nagyon nem jó mert elég belőlük egy-kettő és vége az egész órának, nem lehet tanítani. Azt mondták, hogy barátkozzak a gondolattal, hogy esetleg hatosztályosba megyek.
Én viszont nem akarok elmenni! Itt vannak a legjobb barátnőim, és tudom, hogy itt maradnak, és átjöhetnek hozzánk suli után, de az nem ugyanaz!
Kérlek titeket, segítsetek könyörgöm!!!!!!!!!!! Nagyon fontos!
S.O.S!!!!!
Nem ajánlom a hatosztályos gimit, egyszerűen ELVESZEL. A mai oktatási rendszer...na ja. Gimiben a tanárok már nem babusgatnak senkit, nem törődnek azzal, ha romlik az átlagod...engem is át akartak vinni, aztán mégsem tették. Nem engedtem. Sok hülye van az osztályomban, van, mikor csak végig vánszorgunk az órán, tény és való. De ha valamit nagyon meg akarsz tanulni, azt meg tudod rendes általánosban is... Én is meg tudtam, most a megye legerősebb gimijébe felvételizek, és igenis össze fogom tenni a kezem, ha felvesznek.
Ha nem akarsz átmenni, ülj le anyukáddal megbeszélni ezt az ügyet. Szerintem biztos meg fogja érteni...(Bár lehet, hogy csak én részesültem ilyen szabad szellemű neveltetésben, anyukám pl. abszolút nem szólt bele, hogy hová szeretnék középsuliba menni. Persze azért azt nem engedte volna, hogy szakmunkásképzőbe menjek...pedig szerintem az sem szégyen, sőt! Ha valaki rendesen tanul, megbecsülendő. De ez már Off.) Sok szerencsét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!