Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a munkaügyi központ által...

Ha a munkaügyi központ által végzek el egy képzést akkor hogyan történik maga a támogatás amit kapok a képzés ideje alatt?

Figyelt kérdés

A papíron így írták le: "A juttatás folyósítása:

A képzésben résztvevő részére aki a felnőttképzési szerződésében foglaltaknak megfelelően maga fizeti a képzés költségét a képző intézmény részére a képzésben való részvételének elősegítéséhez megállapított juttatás havonta utólag kerül folyósításra, a képzéssel érintett, lezajlott tárgyhónapot követő hónap 12. napjáig."

Tehát ha jól értem én kifizetem a képzést és ők utólag adják ide nekem a pénzt?

febr. 28. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól érted.
febr. 28. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
febr. 28. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ez fura, mert még mikor én jártam munkaügyin keresztül tanfolyamra(négy éve), akkor ők kifizették az egész tanfolyamot + fizetést is kaptunk mellé(közmunkásként voltunk bejelentve, tehát közmunkás bért kaptunk). Dehát Mo. előre megy, nem hátra...A csóró, munkanélküli ember fizesse maga után a tanfolyamot...kész vicc.
márc. 1. 05:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, ezert tettem fel a kérdést mert nekem is úgy tűnne logikusnak hogy ha már az ember elmegy a munkaügyi központba, akkor (mivel valószínűleg nincs pénze), úgy segítenek ahogyan te is leírtad, mert ha lenne így pénzem rá akkor már magamtól is elmentem volna a képzésre vagy éltem volna belőle egy darabig amíg találok munkát. Hát nem olyan könnyű de minden megteszek hogy a lehető legjobban el tudjak helyezkedni.

Köszönöm szépen a válaszod! :)

márc. 1. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező itt a tanfolyam ideje alatt járó keresetpótló juttatásra gondolt, mint ellátásra. Igen, ugyanúgy következő hónapba folyósítják, mint egy munkabért akár, az általad megadott módon (bankszámlára vagy postás ki viszi - ez esetbe hosszabb átfutási idővel kell kicsit számolni)
márc. 1. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!