Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Még mindig kapom a családi...

Még mindig kapom a családi pótlékot, vissza kéne küldeni?

Figyelt kérdés

Egész nyáron kaptam a családit, pedig már leérettségiztem, egyetemen meg úgy tudom már nem jár.

Vissza kéne küldeni, vagy még nyárra megkapom és csak utána nem kapok többet?

2014. aug. 16. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
15 napon belül be kellett volna jelenteni, higy megszűnt a tanulói jogviszonyod. Igen, ezt az egy hónapot (eddig max annyit kaphattál pluszban) vissza kell fizetni. Illetve le kell mondani a szüleidnek a családi kedvezmênyt.
2014. aug. 16. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
idáig jogosan kaptad, sőt,ha van kisebb testvéred, továbbra is kapod
2014. aug. 16. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó ne írj baromságot. Ha van kis tesó ő kaphatja de kérdező nem, max ha 3-an vannak akkor plusz pár ezer miatta is jár de nem 13 ezer.

Már rég le kellett volna mondani. Intézkedjetek mert kamatostól kell majd visszafizetni és előbb utóbb lebuktok.

2014. aug. 16. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Júliusba kellett volna utoljára kapnod :D
2014. aug. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!