Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kérdeznek ilyet a...

Miért kérdeznek ilyet a továbbtanulási lapon?

Figyelt kérdés

Legutolsó kérdés az, hogy csak lányokra vonatkozik; mikor kezdett el menstruálni?

ez miért kell nekik? nem jutott más eszükbe, de ki kellett tölteni a lapot? vagy mi?

2010. jan. 14. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezen én is kiakadtam:) tavaly nekem is ki kellett töltenem és nem értettem h mi értelme van.Ha nem menstruálok akkor nem vesznek fel vagy mi?Ki kell tölteni,de azért ez pofátlanság.
2010. jan. 14. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez milyen továbbtanulási lap? Ha középsuliba jelentkezel?
2010. jan. 17. 15:26
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, az
2010. jan. 17. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos valami statisztikához kell...
2010. jan. 17. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaja, biztosan statisztikához kell.
2010. jan. 17. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésre nem lehet kötelező a válasz, hiszen ez nem adekvát, vagyis nem odaillő. Ki kell hagyni.
2010. jan. 17. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha középiskolába jelentkezel, nem lehet, hogy testnevelési/sport jellegű iskola, ahová "fontosnak tartják" ezt megkérdezni ('egészség' címszóval)? Más iskolában ezt nem tartom jogosnak megkérdezni, és nem is kell rá válaszolnod, ha sértőnek érzed.
2010. jan. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!