Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGF vagy Kodolányi turizmus...

BGF vagy Kodolányi turizmus és vendéglátás szaka a jobb? Melyikkel járok jobban?

Figyelt kérdés
Akik esetleg valamelyik suliba járnak a kettő közül,tapasztalatok?
2010. jan. 14. 06:58
1 2
 1/14 anonim válasza:
52%

BGF!

Igaz a Kodolányit nem ismerem, bár eddig amiket hallottam én a BGF-et ajánlom.

Van pár ismerősöm aki odajár, meg vannak elégedve.

Anyám is ott tanít és bár mindig hangsúlyozza a felsőoktatás "tönkre lett téve" azért a BGF KVIFK ajánlott.

2010. jan. 14. 07:11
 2/14 anonim válasza:
De tudod mit ma találkozok vele és megkérdem, jófej nem elfogult, biztos tud valami hasznosat mondani...
2010. jan. 14. 07:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmilyen tapasztalatod a témában, akkor a BGF a jobb.

A Kodolányi csak azoknak jó suli, akik már legalább 3-4 éve a szakmában vannak, de kezdőként semmiképpen sem ajánlom.

2010. jan. 14. 08:49
 4/14 anonim válasza:
Hello. Nekem barátnőm harmadéves a Kodolányin turisztika szakon és teljesen meg van vele elégedve. Nagyon szeret odajárni.
2010. jan. 14. 13:48
 5/14 anonim válasza:
Beszéltem vele. Jó a Kodolányi, de A BGF elismertebb iskolának számít...gondolom rangosabb azt elvégezni.
2010. jan. 14. 17:37
 6/14 anonim válasza:

Egyértelműen a KJF!

Diákcentrikus főiskola, ahol turizmus-vendéglátás szak Budapesten, Siófkon, Székesfehérváron, sőt még Orosházán is indul( ez utóbbi helyszínen távoktatás formájában).Az iskola a szokásos elvárásokon túl( elismert, tapasztalt szakemberek, megfelelő gyakorlat) még rengeteg, az életben jól kamatoztatható kompetencia megszerzését teszi lehetővé, többek között Siófokon az iskola saját oktatóhajóján vízijártassági engedélyt is lehet szerezni!!:)Manapság tudjuk, hogy egy friss diplomás kezében mekkora ütőkártya a szakmai gyakorlat, nos a KJF-en a gyakorlatodat akár Egyiptomban, Japánba is töltheted.Így úgy gondolom a munkaerő piaci esélyeid a sokszorosára nőnek, egy külföldön eltöltött fél év utáni nyelvtudásról meg már nem is beszélve.

Szerintem nagyon fontos, hogy egy iskola nyújtson valami pluszt, valamit, amit más iskola nem!És ez a KJF-ben megvan!!

2010. jan. 14. 21:52
 7/14 anonim válasza:
Amennyiben még mindig nem sikerült dönteni, gyertek/gyere el az Educatiora a jövő héten!! Illetve Budapesten a KJF szombaton(23-a) nyílt napot tart. Szerintem, ha komolyan érdeklődtök a január 30-i siófoki nyílt napra is érdemes ellátogatni, ahol az egyedülálló tankonyhán elkészített finomságokkal várnak titeket :)
2010. jan. 14. 22:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy mindenképpen a budapestire mennék. Ott is vannak ilyen "pluszok" mint oktatóhajó stb? Tudnál még valamit írni róla?:) Nekem is a KJF volt szimpatikusabb leírások alapján..viszont BGF-en lehet nyelvet tanulni,ha jól tudom,meg sokan azt javasolják. Ezért teljes káosz.:)
2010. jan. 15. 23:45
 9/14 anonim válasza:

Nyelvet a Kodolányin is tudsz tanulni, minden félévben indulnak tanfolyamok. Illetve én is február közepén utazom Krakkóba egy fél évre tanulni, ennél jobb nyelvtanulási lehetőség nincs :) És utána gondolkozom, hogy szakmai gyakorlatra is külföldre megyek.

Utánajárok neked ennek a hajós dolognak :) De az Educatiora mindenképp gyere :-) Meg akkor neked ez a szombati pesti nyílt nap is elég aktuális.

2010. jan. 16. 07:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,ha utánanézel:) Nem találtam ilyesmit,mondjuk a sok tanulnivalótól időm sem volt rá nagyon. Educatiora pedig megyek valószínűleg!:)
2010. jan. 16. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!