BGF vagy Kodolányi turizmus és vendéglátás szaka a jobb? Melyikkel járok jobban?
BGF!
Igaz a Kodolányit nem ismerem, bár eddig amiket hallottam én a BGF-et ajánlom.
Van pár ismerősöm aki odajár, meg vannak elégedve.
Anyám is ott tanít és bár mindig hangsúlyozza a felsőoktatás "tönkre lett téve" azért a BGF KVIFK ajánlott.
Ha nincs semmilyen tapasztalatod a témában, akkor a BGF a jobb.
A Kodolányi csak azoknak jó suli, akik már legalább 3-4 éve a szakmában vannak, de kezdőként semmiképpen sem ajánlom.
Egyértelműen a KJF!
Diákcentrikus főiskola, ahol turizmus-vendéglátás szak Budapesten, Siófkon, Székesfehérváron, sőt még Orosházán is indul( ez utóbbi helyszínen távoktatás formájában).Az iskola a szokásos elvárásokon túl( elismert, tapasztalt szakemberek, megfelelő gyakorlat) még rengeteg, az életben jól kamatoztatható kompetencia megszerzését teszi lehetővé, többek között Siófokon az iskola saját oktatóhajóján vízijártassági engedélyt is lehet szerezni!!:)Manapság tudjuk, hogy egy friss diplomás kezében mekkora ütőkártya a szakmai gyakorlat, nos a KJF-en a gyakorlatodat akár Egyiptomban, Japánba is töltheted.Így úgy gondolom a munkaerő piaci esélyeid a sokszorosára nőnek, egy külföldön eltöltött fél év utáni nyelvtudásról meg már nem is beszélve.
Szerintem nagyon fontos, hogy egy iskola nyújtson valami pluszt, valamit, amit más iskola nem!És ez a KJF-ben megvan!!
Nyelvet a Kodolányin is tudsz tanulni, minden félévben indulnak tanfolyamok. Illetve én is február közepén utazom Krakkóba egy fél évre tanulni, ennél jobb nyelvtanulási lehetőség nincs :) És utána gondolkozom, hogy szakmai gyakorlatra is külföldre megyek.
Utánajárok neked ennek a hajós dolognak :) De az Educatiora mindenképp gyere :-) Meg akkor neked ez a szombati pesti nyílt nap is elég aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!