Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A rendőröknek, tűzoltóknak...

A rendőröknek, tűzoltóknak kell diploma?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2014. aug. 14. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet szakközép iskolai végzettséggel is rendőr az illető, pl ha a miskolcit elvégzi, persze diplomával hadnagy rendfokozattal kezd, és több a fizetése.
2014. aug. 14. 16:01
 3/5 anonim válasza:

főiskolai szintű diblomával hadnagyként kezd és századosig juthat el

nemzetvédelmi egyetemi diplomával meg már alapból százados és onnantól már mehet folyamatosan felfele

2014. aug. 14. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt hogy érted? Nálunk Magyarországon csak NKE ( Nemzeti Közszolgálati Egyetem) van, nincs külön főiskola rendőröknek. És mi az, hogy csak századosig lehet eljutni ilyen végzettséggel? Én úgy tudtam, hogy hadnagyként kezd, de bármeddig el tud jutni.
2014. aug. 15. 08:55
 5/5 anonim válasza:

Érettségi, bizonyos esetben szakmunkásbizonyítvány is elég a tűzoltóknak. Persze aki tiszt akar lenni, annak az NKE-re kell mennie. További infó:

[link]

2014. aug. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!