Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemek elfogadják a...

Az egyetemek elfogadják a tesi felmentést? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Kiskorom óta vese problémáim vannak, általános iskola 2. óta nem tesizek emiatt. Idén kezdem az egyetemet és láttam hogy 2 félévben kell vmilyen testnevelési tárgyat felvenni. Ha az orvosom a kórházban ad egész évre felmentést, akkor ugye nem kötelező felvenni a tesit?
2014. aug. 9. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet kérni mentességet.
2014. aug. 9. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt meg kell majd kérdezned az egyetemen. Lehet, hogy elfogadják és felmentenek, de nálunk pl van olyan tesi, ami felmentetteknek való, ez csak elméleti óra, tehát semmit nem kell mozogni. Ha nálatok is van ilyesmi, akkor meg lehet azt mondják, hogy már pedig egy ilyenen részt kell neked is venned.
2014. aug. 9. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen elméletes téma, amire járni lehetett, de a legtöbb felmentést kérőt elküldték pl. úszni. Nem tudom milyen veseproblémd van, de pl ha tudsz úszni vele, nem jársz rosszul szerintem.
2014. aug. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!