Van közöttetek olyan, aki államilag finanszírozott szakot hagyott félbe az egyetemen?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után hagytátok abba és milyen következményekkel járt?2014. aug. 6. 10:31
1/2 anonim válasza:
Én 2 év után hagytam ott az orvosit, és váltottam szakot és kart egyetemen belül (védőnőnek mentem át), mert lelkileg és egészségileg tönkretett (nem bírtam a stresszt és a paraszt professzorokat). 2010-ben kezdtem, és mivel nem hagytam ki évet, ezért az átjelentkezés után is ugyanazok a szabályok érvényesek rám (pl. nem kellett hallgatói szerződést aláírnom).
Semmilyen "következménye" nem volt, de úgy tudom, hogy most már valami trükközés van, és az állami félévek visszafizetése is szóba kerül, csak nem tudom, hogy pontosan milyen esetben...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2014. aug. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!