Szövegkiemelőt el lehet valahogy távolítani a papírról?
A 2 éves kishúgom rózsaszín szövegkiemelővel - ez egyébként nem tudom, hogy került a kezébe - firkált bele egy könyvbe, amiből éppen tanultam. Csak egy pillanatra mentem el, és mire visszaértem, a könyv már tele volt firkákkal.
A gond az, hogy a könyvet csak a nyári szünetre kaptam kölcsönbe önálló tanulás céljából, és most nem tudom, hogyan adjam majd vissza a gazdájának. Ki lehet szedni valahogy a szövegkiemelővel húzott firkákat? Vagy vennem kell egy másik példányt a könyvből, hogy azt adjam vissza? Nem szeretném firkáltan visszaadni a könyvet, mert az illetékes egy iskolai tanárom, nem merném neki bevallani, hogy nem vigyáztam eléggé a kölcsönkönyvre.
Előre is megköszönném, ha tudna valaki segíteni.
Egyetemista koromba hozzátartozott az alapfelszereléshez, orvosi igazolások hamisításához elengedhetetlen kellék!
És hol lehet ilyet beszerezni? :-)
Nekem is jól jött volna egy ilyen a középiskolában. Egyetemen már nem érdekel senkit, hogy azért hiányoztál, mert beteg voltál vagy azért, mert lusta voltál felkelni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!