A Szegedi Tudományegyetem Informatikai Karára jelentkezéshez, szükséges minimum 1 programozási nyelvet elsajátítani, ha a gazdaságinformatikus vagy programtervező informatikus szakra akarok tovább menni?
ha tényleg érted a dolgodat a kezdő fizetésed programozóként 200ezer ft nettó, határ a csillagos ég, de 350 körül nettóban biztos keresnek a sok év tapasztalattal rendelkezők
külföldön is jól keresnek természetesen Egyesült Királyságban egy-másfél millió körül :) inkább másfél :)
ott az alap az olyan 7-8százezer forint körül
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tehát, megéri programozónak tanulni :)
Még olyan kérdésem lenne, hogy semmilyen program nyelvet nem sajátítottam el, lehet ebből gond?
Valamint van egy informatikai előrehozott érettségim (77%-os, 4-es). Ez számít valamit?
középszintű informatika érettségivel nem igazán érsz semmit a programozási területen, azért jó, hogy tudsz pár dolgot, de az teljesen más tészta :)
a tanítást úgy kezdik, hogy az alapokról, de ha van már tudásod akkor az előny :)
"C" nyelvvel kezdj el ismerkedni, interneten nagyon sok anyag és videó is fent van, ha angolul tudsz akkor meg tényleg minden fent van :) szerintem kezdj el magadtól én is hamarosan kezdem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!