Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatáborba mennyi költőpénz...

Gólyatáborba mennyi költőpénz kell?

Figyelt kérdés
A szállás és a kaja az adott, de úgy hallottam ilyenkor rendesen megy az alkoholfogyasztás, ami gondolom nem ingyen van, meg hogy buli az egész, 5 napos gólyatáborba mennyi pénzt vigyek, hogy azért ne legyen kevés?
2014. aug. 4. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván valamennyi alkoholt biztosítanak a szervezők (feladatok során, stb..). De azt már neked kell tudni, hogy mennyit akarsz elinni (vagy mennyit tudsz - milyen igényeid vannak). Én 2 éve kb. 16.000 Ft-ot költöttem 4 nap alatt. De ezt tényleg neked kell érezni.
2014. aug. 4. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 3 nap alatt kb. 5000 Ft-ot költöttem, mivel egyrészt nem vagyok nagy piás, másrészt volt, hogy a csoportvezetők adtak nekünk, meg amúgy is mindenki kínált mindenkit piával. :D

De volt nálam vagy 15 ezer legalább, mert úgy voltam vele, hogy ki tudja mi fog történni, és inkább legyen több.

Szerintem 20ezret vigyél, ciki lenne, ha kellene, de nincs, legfeljebb marad belőle. :)

2014. aug. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!