Gólyatáborba érdemes itthonról vinni piát?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a sárga földig szeretnék lerészegedni, de azért tudjuk miről (is) szól a gólyatábor :D
Vagy ott adnak is és mindenki visz is? Hogy megy? Bocs a hülye kérdésért, de fogalmam sincs:D
(amúgy 18/L és SZOTE gólyatábor)
2014. júl. 26. 15:19
1/4 anonim válasza:
Felesleges vinni, lesz ott elég, a szervezők gondoskodnak róla.
2/4 anonim válasza:
Nálunk bizonyos feladatokhoz volt, de este a "bárpultnál" lehetett venni, viszont elég drága volt. Így mindenki a közeli kisboltba járt ki feltankolni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor inkább ott vegyek szerintetek?
2014. júl. 26. 16:31
4/4 anonim válasza:
Elég változó, hogy mennyit "biztosítanak" a szervezők. Én anno vittem, jól jött az elején vagy pl. az éjszaka közepén, ha nem volt kedvünk kimenni boltba. Szóval én azt mondom, hogy érdemes, de ne raklap számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!