Van itt más is, aki már várja az iskolát?
Figyelt kérdés
Én már várom. Az előző években nem éreztem így, de idén elég unalmasra sikerült a nyaram. Egyedül vagyok ezzel?2014. aug. 4. 09:29
2/10 anonim válasza:
Nem, én is várom. Sok újdonság vár rám, új kutatási témám van pl. és már nagyon várom, hogy a konzulensemmel egyeztessek. :-)
3/10 anonim válasza:
én már várom, hogy visszamehessek a koleszba
5/10 anonim válasza:
Előző, hárman biztos vannak a kérdezőn kívül... :-D
6/10 anonim válasza:
várom is meg nem is....várom,mert én többségében szeretem az egyetemet,de azért nem várom,mert jön a hideg,sok eső,hó,latyak,meg délután 4kor már tök sötét van :(
7/10 anonim válasza:
Várom,bár nem a tanulás miatt, főleg amiatt hogy visszaköltözhetek a pesti koleszba és élhetek egy kicsit :D
8/10 anonim válasza:
Hát, ez attól is függ, hogy ki, hány éves.
Mert mondjuk egy általános iskolás jobban várja, mint például egy gimis...
9/10 anonim válasza:
És egy elsős vagy esetleg egy végzős is jobban várja, mint a köztes évfolyamok. :-)
10/10 anonim válasza:
Én várom is meg nem is, mert még ha izgalmas is a nyár hiányoznak az osztálytársak is és a hülyéskedések.De azért nem várom mert utolsó évünk(8.-ik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!