Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Beszólások iskolai szexuális...

Beszólások iskolai szexuális felvilágosításra?

Figyelt kérdés
Idén lesz nekünk a suliban a felvilágosítás féleség és unalmamban beszeretnék szólogatni.Van valami jó dumátok?
2014. aug. 3. 20:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
szemtelen.na írjátok le még 100-szor és dühöngjetek a monitor előtt.bocsi a szöveg szétdarabolásért telóról vagyok
2014. aug. 5. 23:56
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem gondolod, hogy talán azért ismételgetjük egymást, mert ugyanúgy gondoljuk és igazunk van?

Egyébként te sem válaszoltál: milyen jogalapon akarsz közröhej tárgyává venni egy felnőtt, dolgozó embert? Az, hogy mindent tudsz, nem indok. És kíváncsi vagyok, mit mondott el neked apád. Mert szerintem sok mindenről azért ő sem adott felvilágosítást. Egy ilyen óra nem arról szól, hogyan kell meg***ni egy lányt...

Aztán kérdezted, mit csinálj, ha unatkozol. Mondtuk, hogy ne menj be. Tudtommal, 3 szülői igazolást el lehet lőni, de ha elmondod a tanárnak, mire készülsz, akkor biztos készséggel igazolja neked azt az órát.

Amúgy meg mobilozz, elvégre van rajta internet.

2014. aug. 6. 07:32
 23/28 A kérdező kommentje:
"moilozz van rajta internet"csak wifi.ja és olyan jogon szólogatok be hogy elelolvastam az iskola szabályzatát...
2014. aug. 6. 08:10
 24/28 A kérdező kommentje:
és benne van hogy kinyílváníthatom szabadon a véleményem így bármit megjegyezhetek(határokon belül)
2014. aug. 6. 08:13
 25/28 anonim ***** válasza:

"így bármit megjegyezhetek(határokon belül)"

határokon belül: azaz úgy, hogy nem sérted meg az előadót azzal, hogy nevetségessé teszed

Vagy szerinted mit jelent a határokon belül?

2014. aug. 6. 08:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Na ebből is az jött le, hogy még a szövegértéseddel is baj van, úgyhogy 13 évesen ne a diplomás embereket kezdd el itt osztogatni, akik valóban letettek valamit az asztalra.
2014. aug. 6. 08:51
 27/28 A kérdező kommentje:
megtaláltam hogy addig nyílváníthatom ki a véleményem amíg nem sértem meg a másik ember jogát.Na de ennyit erről ezzel a kérdéssel nem foglalkozok többé dühöngjétek csak ki magatokat a monitor előtt.
2014. aug. 6. 09:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz, mert már önmagában a kérdés is szánalmas, meg te is.
2014. aug. 6. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!