Beszólások iskolai szexuális felvilágosításra?
A kérdező mindent tud az apukájától.
Egyébként ja, ilyen korban már valószínűleg a szülők többsége felvilágosította a gyerekét. Engem is annak idején, de nekem se jutott eszembe beszólogatni.
Szemtelen kölyök vagy egyszerűen, ha ilyet megengedsz magadnak egy felnőttel szemben! Apádnak bezzeg nem mernél beszólogatni... Akkor egy másik felnőttet miért nem tisztelsz? -.-
És én még szexuális felvilágosítást akartam tartani a budapesti gimnáziumokban... Ugyanis én orvostanhallgató vagyok a Semmelweisen, a BOE egyesület keretében önként és ingyen vállalkozunk arra, hogy a fiatalokat felvilágosítsuk drogról / szexről / alkoholról, stb...
Dehát azért más, ha egy évek óta gyakorlott tanárnak szólogatsz be, vagy egy egyetemistának, aki szívvel-lélekkel készül, hogy másoknak segíthessen és életében még alig tartott néhányszor előadást. Tudod, hogy mennyire belegázolhatsz ezzel egy fiatal ember lelkébe? Van fogalmad róla???
Köszi, nagyon kedves vagy, remélem veled is ilyen kedvesek lesznek majd...
"valaki éhes?mert én az vagyok.bedobok egy snikers-t"
Állatira nem vicces. -.-
Mobilozz, rajzolj, jelents beteget, de ne menj be azért, hogy beszólogass, mert az a dedó szint és nem egy 13! éves, lassan középiskolába készülő EMBER stílusa. Ha egyáltalán ember vagy... -.-
13 kis szájhős vagy, akinek 0 a beleérző képessége, 0 benne a tiszteletudás, 0 az értelmi szintje és 0 a fantáziája.
0 az beleérző képessége, mert nem fogja fel, hogy ha beszólogat az az előadónak rosszul esik.
0 benne a tisztelettudás, mert nem tiszteli azt a felnőtt embert, aki nála sokkal többet tett le az asztalra és valószínűleg még emberileg is többet ér nála.
0 az értelmi szintje, mert úgy viselkedik, ahogy egy 6 éves is ritkán.
0 a fantáziája, mert nem tud spontán poénkodni, előre akar készülni és azt is úgy, hogy a GYIK-en kér hozzá segítséget.
Ha matekból, magyarból mindent tudsz, akkor is beszólogatsz majd a tanárnak? Vagy az egyetemi előadáson?
És egyáltalán... Nem jogosít fel a szemtelenségre, az, hogy valamiből olyan "okosnak" tartod magad. Vagy van jogalapod arra, hogy 13 éves taknyos kölyökként egy felnőttet munkája közben meggyalázz és közröhej tárgyává tegyél az egyébként valószínűleg egyáltalán nem vicces beszólogatásaiddal?
Ha kifejted nekünk, hogy milyen jogon akarsz kellemetlen helyzetbe hozni egy nálad sokkal emberibb és értelmesebb felnőttet, aki készül, hogy előadjon és komolyan veszi a munkáját, akkor talán, de csak TALÁN megpróbálunk megérteni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!