Programozni (pl java) megtanulhatok gyenge matek/fizika képességgel?
Attól függ pontosan mit akarsz programozni.
(De fizika egyáltalán nem kell ehhez)
A java-t szerintem könnyebb megtanulni elsőre mint a többi nyelvet, ha programozni akarsz akkor szerintem azzal kezdd.
Sok mazek nem kell hozzá, fizika meg végképp nem
#6 Szerintem te még kezdő lehetsz vagy pedig nem vagy még túl hozzáértő személy. Csak nézz meg egy Hello World-öt java-ban. És próbáld meg egy kezdő programozónak elmagyarázni az osztály, objektum fogalmát, mit jelent a statikus függvényhívás. És ez még csak egy szöveg kiíratása volt konzolra.
Példa:
És nézz meg C-ben, hogyan néz ki a Hello World. Gyakorlatilag csak annyi szorul itt magyarázatra, hogy miért kell az "#include<stdio.h>".
Szóval ekkora marhaságot ne tanácsolj senkinek, nyilván a Java az OOP nyelvek között könnyebb, de ha valaki még kezdő programozásban, akkor ugyan úgy nehéznek fogja tartani. Másrészről teljesen logikátlan OOP-vel kezdeni, ha még nem tud egy nem OOP nyelven programozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!