Fizikatanár. Nagy szükség van rá, kevesen vagyunk, a hülyeség meg egyre terjed.
2014. júl. 26. 09:58
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom már megcsinálni hogy tanár legyek mivel mire elvégzem az alapszakot amin most vagyok (még 2 év), az osztott képzésnek már vége. Elég egy középszintű érettségi egyébként fizika alapszakra ?
2014. júl. 26. 10:28
3/9 Tom Benko válasza:
Nem tudom. Meg kell nézni az egyetemek, főiskolák felvételi követelményei között. De amúgy bármikor megpróbálkozhatsz egy emelt szintű érettségivel is.
2014. júl. 27. 10:12
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy az sikerülne e olyanra hogy bevállaljam... 4-esnél rosszabbat semmiképpen sem akarok. Felvennének fizika érettségi nélkül is mert nem kötelező de nem akarok úgy odamenni hogy semmi alap tudásom nincsen
2014. júl. 27. 13:10
5/9 Tom Benko válasza:
Szerezd meg az idei emelt feladatsorokat, és próbáld ki magad. De némi gyakorlással szerintem megoldható simán.
2014. júl. 28. 09:39
6/9 anonim válasza:
Fizika szakon akkor is elég nehéz bent maradni, ha tudod a középisskolás emelt fizikát és matekot(!). Miért pont ezt nézted ki?
2014. júl. 29. 00:48
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom.... Egyszerűen érdekel a dolgok miértje.
Alapból ilyen elemző az egész életfelfogásom. Szóval Mindig kerestem azt hogy meg tudjam magyarázni miért történtek úgy egyes dolgok ahogy és miért működnek úgy a szerkezetek, autók, pénztárgépek, kerékpárok, vonatok, menetrendek, vasúti váltók, mozgólépcsők, Elektromos ajtók, stb... ahogy működnek. Szóval mindig próbáltam az egészet belátni. Ez az életfelfogás persze nem csak a materiális dolgokra igaz, az érzelmi, vallási dolgokban is ilyen vagyok. Talán ezért lehet hogy ezt választottam.
2014. júl. 29. 08:25
8/9 anonim válasza:
Üdv.
Fizika Bsc-m van.
El lehet vele helyezkedni, bár nem annyira mint MSc-vel.
Sok fejlesztőmérnöki vagy minőség ellenőrzői állást hirdetnek úgy, hogy felsőfokú villamos-, gépészmérnök vagy fizikus végzettség.
Ha mester kell hozzá, azt külön kiemelik.
Tanulj meg programozni legalább C-ben. Sok helyen kérik.
Azért az angol és/vagy németet is gyakorolgasd!
De írd be keresőbe: "Fizika BSC állások"
2014. aug. 7. 22:52
9/9 A kérdező kommentje:
Angolul felsőfokon beszélek. Programozni sajnos még nem tudok. Köszönöm a választ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!