Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért hiszi minden corvinusos,...

Miért hiszi minden corvinusos, hogy mindenki irigy rájuk, aki nem oda jár?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 11:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Mi az hogy zh előtt kinyitják a könyvet és ennyi? Ott is ugyanúgy tanulni kell. Egyszerűen szánalmas amit a BME-sek csinálnak...
2014. aug. 2. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
11-es pont erre gondolt a kérdező amikor az irigységre gondolt. Hibáztassunk más, hogy jön ide a BME? Te hoztad fel. Bezzeg a BME , de a BME. Nem tudsz leakadni róluk? Csak akkor baj az hogy azt mondják rátok hogy irigységgel vádoltok mindenkit, ha BME-s?
2014. aug. 2. 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Előre kijelentem,hogy nem BME-s vagyok. Van több corvinusos ismerősöm is,vannak köztük akik tényleg okosak és vannak akiknek csak volt elég pontjuk hogy felvegyék őket (ennek ugye nem következménye abszolút,hogy okos lenne az illető). Mindegyikük 4es 5ös tanuló,pedig egyik se reklamál,hogy nincs szabadideje finoman szólva is. Legtöbben két szakot csinálnak párhuzamosan (legyen az egy másik corvinusos szak,vagy bgf-es vagy nke) és mindegyik megy nekik. Én elhiszem,hogy a corvinusba jó a hangulat meg a közérzete az embernek,de ez mégsem jelenti azt,hogy jó is a színvonala az oktatásnak. Közel sincs olyan jó,mint jó pár éve volt.

Az meg tényleg igaz,hogy sokan különösen büszkék arra,hogy odajárnak,vagy ott végeznek és szeretik is híresztelni. Attól,hogy nagyon magas ponthatár kell a bekerüléshez,még nem jelenti azt,hogy az is a legnehezebb egyetem,csak azt mutatja,hogy mennyire populáris. Kevesen buknak ki,akik bekerülnek.

Megjegyezném,hogy egyik ismerősöm pl fizika szakot hagyta félbe és elment megcsinált 5ösre két corvinusos szakot párhuzamosan csúszás nélkül.

Engem se az zavar,hogy egyáltalán van ez a corvinus,hanem hogy tényleg mennyire büszke valaki arra,ha felveszik oda,meg el is végzi,mert hogy " legjobb egyetem az országban". Szerintem akármelyik másik egyetemről lenne szó,ha így viselkednének az oda kerülő tanulók,akkor mindenkivel megutáltatnák magukat. Az a baj,hogy sokan észre se veszik ezeket a dolgokat és ekkor kezdenek el jönni azzal a szöveggel,hogy "biztos csak irigyek vagyunk".

2014. aug. 2. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Gec. gáz, hogy olyan emberek akik egyetemre járnak úgy vitatkoznak mint a gyerekek.
2014. aug. 2. 15:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nem vitatkozik senki. Legalábbis a többség. Aki pedig így kezd egy mondatot, eláshatja magát.
2014. aug. 2. 16:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

11es vagyok és egyáltalán nem Corvinusos. Ja és 8asra válaszoltam, nem a kérdésre... De tényleg nagyon szánalmas amit a BME csinál, hogy még egy külön blogot csinálnak. NEVETSÉGES akármit mondasz :D

Mindenhol vannak olyanok, akik sokat hisznek magukról.. Biztosan a Corvinuson is. Bár azért elég okosnak kell lenni ahhoz, hogy a 460+ ponthatárt elérd, szóval ők tényleg büszkék lehetnek :)

2014. aug. 2. 17:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj 460 pontot elérni? Aki magántanuló az is el ér ennyit, esetleg esti gimiben megveszi az érettségit stb... Amúgy egy vicc az egész érettségi.
2014. aug. 2. 17:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Jól van 16-os. Előbb tanuld meg az illemet, utána ugass.

Az a blog nem a covinusosok kifigurázására készült. Persze van egy-két poszt, de legfőképp saját bajukon viccelődnek.

2014. aug. 2. 18:42
 19/20 pokiloki ***** válasza:
55%

Annyit aCorvinusról h oda minden gazdag ficsurt , tudattalan embert felvesznek. A képzés az valahol a középszinten van viszont az onnan kikerülő diákok 60% műszakban fog dolgozni mivel az ott szerzett szakmájuk semmit sem ér mivel olyan telített a szakma h az borzasztó. Beképzeltnek azért beképzeltek , mert van mire szerintem hiszen oda járnak a legszebb fiuk és lányok. És láttam a kiirást h a mérnökök középiskolás szinten vannak.

Hát....szerintem ezt a Corvinus diákokra kell mondani (persze nem álltalánosítanék mert vannak okosak is ott). De ha nincs jobb a corvinus is megteszi.

2014. aug. 15. 18:49
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"Legszebb fiúk és lånyok"

XD ezen jót röhögtem

2014. aug. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!