Miért hiszi minden corvinusos, hogy mindenki irigy rájuk, aki nem oda jár?
Egyszerűen nem tudom felfogni, miért vágják rá mindenkire, aki egy picit rosszat is mond róluk. Kisebbségi érzésük van, vagy mi?
Egyébként tényleg gyönyörű a kilátás a BME-re. :D
Kiírtál egy kérdést, hogy csak a Corvinust szapulhasd. Engedd meg, hogy gratulájak ehhez teljesítményhez.
Mindig megdöbbent, hogy mennyi tanulnak a mérnökök, de szellemileg mégis középiskolás szintjén ragadnak meg...
"Vajon..."
- Ja, hogy válaszolni nem tudsz rá? Gondoltam.
Én még nem olvastam az oldalon olyat, amit a kérdésedben feltételezel, de a Corvinust állandóan alázzák a BME-sek. Ha nekik csak ez jelenti az örömet a megterhelő tanulás mellett, akkor legyen...
Azért az hozzátartozik, hogy Corvinusra bejutni ugyan nehéz, viszont a visszajelzések alapján az jön le, hogy egy percig nem kell tanulni, állandóan buliznak, zh-k előtt egy nappla kinyitják a könyvet néhány percre, és ötösöket szereznek. Alvásról, és unatkozásról szól az egész nap stb...
Pontozzon le nyugodtan valamelyik sértődött corvinusos.
A BME-n azért tényleg tanulnak éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!