Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Öthalmi Diáklakások (Szeged)?

Öthalmi Diáklakások (Szeged)?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék a kollégiumról...Halottam olyat,hogy első éveseket nem igazán szoktak felvenni.Én Miskolci vagyok és szeretnék a lehető legjobb környezetben élni,illetve tanulni.Mennyi esélyem van arra,hogy bekerüljek?
2014. júl. 31. 00:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! (Nem is olyan) régi emlékek!! 4 csodálatos évet laktam ott, én is Miskolc mellett élek. Ez volt az első tanévem, hogy nem Szegeden éltem, hanem már itthon, de megsirattam. Az én öthalmi történetem hosszú és kerek egész, gyönyörű történet. Mikor hajnalban vittem a szakdogát, mikor két hétig ültem vele az ágyon, és dolgoztam, mire kész lett :-)) Mikor nagyokat filmeztünk egymás szobájában, mikor Öthalom udvarán és az iskolaépületben buli volt :-)) Hátul saját kiskert is volt már nyár felé, a nyári vizsgaidőszakban saját retket, hagymát lehetett enni :-) Igaz, hogy a kuka mellől odaláttunk, amikor levittük a szemetet, de legalább télen nem lepte be a nyakig érő hó :-))

Ezek az évek nem jönnek már vissza. Öthalom csodás! Rendezett, kultúrált, modern koli, én 4 évig egyedül laktam egyágyasban, mindenem megvolt, berendezkedtem abba az egy szobába úgy, mint egy lakásba. Ezek panellakások, és a lakás lakói a lakótársaid. Kétféle lakás van: egyszobás garzon, itt az az egy szoba háromágyas, és háromszobás lakás, itt van egyágyas, kétágyas és háromágyas szoba. Nyilván az egyágyas a félszoba (itt laktam én!!! :-)), és a háromágyas a legnagyobb szoba. Rendesen van konyha, fürdő zuhanyzóval, wc, mivel normál lakás. Valamikor szovjet laktanya volt. Kissé kint van, a Szeged vége tábla után Pest felé, a Budapesti úton, de nagyon megéri, nagyon-nagyon. A busz is jó hozzá, a 79-es az öthalmisok busza, s mikor Pestre is jártam levelezőre, akkor csak a koli elé sétáltam ki, mikor jött a pesti busz. Ajánlom, és irigyellek ám!! :-)) Lehet, hogy pont a szobámban leszel! Majd gondolj rám ismeretlenül is! :-)))

2014. júl. 31. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!