Tömő vagy Rezső? Mindkettőről hallottam jót és rosszat. Mennyire rossz a környék a Tömőnél?
A környék nem túl jó, a koli (a Tömőről beszélek) viszont nekem jobban tetszik.
Lány vagy?
Én egyikbe sem mennék, de mindkettőben voltam már.
A Tömő nekem hangulatosabb, otthonosabbak a szobák összességében barátságosabb és kényelmesebb. Én mindenképpen odamennék, ha választanom kéne.
A környék nem a legjobb, de ha nem vagytok nagyon félénkek és finnyásak, akkor nem lesz gond :)
Nem vagyok egy csúnya lány, viszont annál magabiztosabb. Nem egyszer jártam már rosszabb környéken is egyedül éjszaka/hajnalban, de egy-két beszólástól eltekintve még soha nem kötöttek belém. Mondjuk ha ilyen van, akkor nyilván nem kell kihívnod magad ellen a sorsod azzal, hogy teszem azt miniszoknyában libbensz végig hajnal 3-kor a Tömő utcán.
A Rezsőt utálom :) Rideg, lelakott, erősen felújításra szorul, zsúfolt. De van, akinek meg kifejezetten tetszik, és nem cserélne senkivel, szóval meg kell nézni mindkettőt. A Rezső környéke szebb, és talán infrastrukturálisan is optimálisabb a Nagyvárad tér környéke, mint a Klinikák (habár elég közel vannak egymáshoz, szóval...). +1 érv a Rezső mellett, hogy közelebb van az Orczy Park :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!