Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mely írószerek (színes ceruza,...

Mely írószerek (színes ceruza, vízfesték, zsírkréta stb. ) a jó minőségűek?

Figyelt kérdés
Tanszervásárlás előtt állunk. Tapasztalataim szerint sok olyan színes ceruza van, aminek alig van színe, némelyik a papírra alig fog. Vízfestéknél is jártunk már úgy, hogy se színe, se bűze... Melyik márka termékeit érdemes megvenni, amik tényleg szép színűek?
2014. júl. 29. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
A herlitz natúrfa bevonatos ceruzák szerintem ár/értékben a legjobbak. Szép, élénk színei vannak, és bírja a strapát is. Zsírkréta ugyan ez a márka, vagy pedig koh-i-nohr (Remélem jól írom). Vízfestéket Faber Castellt próbáltam egyszer, elég jó volt. De ebben nincs tapasztalatom. Gyerekem se, de rajzolok, így fordult már meg pár ceruza/kréta a kezemben. :)
2014. júl. 29. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2014. júl. 29. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ceruza, pasztell, gioconda, akkor Koh-i-noor, ha festék, akkor Faber Castell. Nekem ezek váltak be a legjobban :)
2014. júl. 30. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Faber Castell színes ceruzáit imádom, remekül fognak, a grafitok is jók, akár csak a festékek. A Koh-i-noor is szintén jó minőségű, én ebben a két márkában gondolkodnék.
2014. júl. 30. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Elmentem a papírboltba, hát majd leesett az állam. Sajnos a többek által preferált Faber Castell iszonyat drága, így arról lemondtam. Köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
2014. aug. 3. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Leendő elsős kislány anyukája vagyok. Nem mellesleg tanítónéni is. Hónapok óta készülök a bevásárlásra.

Ceruza: Herlitzet vettem, mert az volt a Tesco kínálatában, de a Milan a kedvencem. 12 szín kb. 600 Ft.

Zsírkréta: ICO olajpasztell. Gyönyörű, ragyogó, élénk színe van. Kb. 500 Ft. Korábban kipróbáltuk a Pax zsírkrétáját. Az 100 Ft, és a többi zsírkrétához képest nagyon jók a színei.

Vízfesték: FaberCastell. Kb. 1000 Ft.

Grfitból és vékony postaironból is Milant vettem. Vastag postaironból az ICO (nem sünis) nagyon jó.

Az ecsetre is figyelj, póniszőr legyen, ne műanyag!

2014. aug. 5. 10:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaidat!
2014. aug. 20. 21:29
 8/9 anonim válasza:
A Müllerben olcsók a faber castell cuccok
2016. aug. 29. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is vettem, dev2 éve a szekrényben porosodik, mert alig van színe, egy alsós azokkal nem boldogul.
2016. aug. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!