Felvettek idén egyetemre államilag finanszírozottra. örültem neki az elején de kezdek elbizonytalanodni! Mit tegyek?
Úgy érzem hogy ahova felvettek azt nem csinálnám túl nagy lelkesedéssel. Az nem én vagyok. Valahogy bejelöltem egy csomó szakot amire mennék és az volt a célom hogy tutira bekerüljek egyetemre. Na most derült ki hogy mindegyikre felvettek és első helyen pont olyan volt beírva nekem amihez nem füllik a fogam. Minden képen akarok diplomát mert anélkül max utcaseprő lehetnék vagy kemény kétkezi fizikai munkás. De ahova felvettek nem annyira én vagyok szerintem abban nem fogom megtalálni önmagamat. Most mit tegyek?
Amúgy is eléggé hullámzóan érzek ezzel kapcsolatosan mert amikor megtudtam hogy bejutottam ingyenes képzésre akkor örömárban úsztam és nagyon jó kedvem volt. Most meg kezdem azt gondolni hogy nem lesz jó a szakom és hogy 3,5 évig jó esetben olyat kell tanulnom amit nem élveznék maximálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!