Gólyatábor? Megéri?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és Debrecenbe vettek fel egyetemre. Elég távol lakom tőle, így nem lenne hátrány a leköltözés előtt kicsit ismerkedni a gólyatáborban illetve új barátokat szerezni. Másfelől viszont nem vagyok az a vadulós típus. Persze szeretek és tudok is bulizni, de normális keretek között....ennek ellenére elképzelhető, hogy jól tudnám érezni magam?? Nem néznek ki ha nem megyek bele mindenbe?

2014. júl. 29. 10:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szintfelmérő az nagyon furán hangzik... inkább egy kamu, tét nélküli első próbaZH lesz az, ha tippelni kéne. De valahol a beiratkozás az közben van, szóval nem tudom, bármi lehet.
2014. aug. 1. 10:24
 12/16 anonim válasza:
TTK vegyészmérnökin most leszek másodikos, nem voltam tavaly, mert sajnos csak szeptemberben kaptam fizetést és emiatt fel is kúrtam magamat, de tuti csak az irigység miatt, mert elvileg jó muri... Pedig nem vagyok egy kimozdulós és részben ezért is lett oda a kapcsolatom.
2014. aug. 1. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tét nélküli szintfelmérő (neptuntól kaptam e-mailt), ez eldönti, hogy mennem kell e felzárkóztató órára, de ha jól megírom (90% felett) adott órára se kell bejárnom és abból vizsgáznom sem kell.
2014. aug. 2. 09:42
 14/16 anonim válasza:
De szintfelmérőt se kell minden szakon írni, mert én nem kaptam e-mailt, például.
2014. aug. 4. 23:07
 15/16 anonim válasza:
Én tavaly voltam a gólyatáborban, de nem bántam meg, pedig én sem voltam bulizós fajta (de a csoportomból szinte senki). Eléggé visszavettek a dolgokból, nem voltak durva feladatok, ha mégis az meg nem volt kötelező. És a csoportvezetők is inkább a normális bulizás felé tereltek minket. Megéri elmenni, majd utána lesz mit emlegetni. :)
2014. aug. 11. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én idén jelentkeztem Debrecenbe bölcsészkarra, ezért érdeklődnék tőletek így utólag, hiszen már van tapasztalatot... :) Milyen volt a gólyatábor?
2015. jún. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!