Gólyatábor? Megéri?
ez engem is érdekelne:D
én se vagyok az a nagy bulizós
Engem is idén vettek fel Debrecenbe. Mindenképp el akarok menni gólyatáborba, de most még vitázunk a szüleimmel, úgyhogy nem biztos. Én sem vagyok egy különösebben bulizós ember, viszont szerintem ezt kár lenne kihagyni. Milyen szakon vagy? :)
19/L
Én is azt mondom, hogy menjetek el, megéri. Nem is kell vadulósnak lenni ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Igaz, hogy sok a buli, piálás, vetkőzős feladatok, de semmit nem KELL megcsinálnotok. Senki semmire nem kötelez, csak ami nektek jól esik és nektek belefér. Ezek mellett pedig rengeteg ismerkedős, hülyéskedős játék, feladat szokott lenni. :)
Én sem vagyok az a nagy bulizós és piálós lány, még is eddigi életem egyik legjobb élménye volt a gólyatábor. :D Sok ismerőst szereztem, ezek miatt pedig kevésbé voltam elveszett az első pár napban a suliban. Bárhova mentem, bármilyen órára, vagy csak a folyosón sétáltam, szinte mindig láttam egy-két ismerős arcot. :D Meg ugye kisebb csoportokban lesztek, aminek a vezetői a felsőbbévesek lesznek, őket sem árt megismerni, mert sokszor tőlük kérhettek majd segítséget, hozzájuk nyugodtan feltehetitek kérdéseitek stb. Ha meg jól összekovácsolódik a csoportotok, akkor a későbbiekben is majd lehet szervezni velük közös bulikat, programokat.
Úgyhogy ne féljetek tőle, sokan lesznek még akik nem feltétlen vadulósak, mint ahogy ti sem :)
Engem is nagyon érdekelne a válasz, hiszen engem is idén vettek fel a Debreceni Egyetemre, és én is szeretném tudni, hogy mi vár rám :)Ha minden igaz, én megyek a gólyatáborba, de én se vagyok az a nagyon bulizós fajta, ezért is tartok tőle egy picit. Minden apró információ érdekelne :)(TTK-Földtudományi)
18/L
Én sajnos pozitív és negatív választ is kaptam afelől, hogy menjek e. El vagyok buli nélkül is,de szeretnék megismerni emhereket, így teljesen tanácstalan vagyok, hogy menjek vagy nem. Egyébként ttk- kémia
18/L
6. voltam
Negatívnak azt mondtál, hogy nem lehetett mást csinálnod a feladaton kíviül. A koliban is szigorúság volt. Meg a kaja szar, dehát ezen nem lepődtem meg.
Viszont most közben kiderült, hogy gólyatábor alatt van a szintfelmérő, ez hogy?! Vagy van másik időpont is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!