Gólyatábor? Megéri?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és Debrecenbe vettek fel egyetemre. Elég távol lakom tőle, így nem lenne hátrány a leköltözés előtt kicsit ismerkedni a gólyatáborban illetve új barátokat szerezni. Másfelől viszont nem vagyok az a vadulós típus. Persze szeretek és tudok is bulizni, de normális keretek között....ennek ellenére elképzelhető, hogy jól tudnám érezni magam?? Nem néznek ki ha nem megyek bele mindenbe?

2014. júl. 29. 10:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne:D

én se vagyok az a nagy bulizós

2014. júl. 29. 10:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menjetek el a gólyatáborba, hatalmas élmény. Sok új barátot szereztek, könnyű az ismerkedés is. Jobb úgy bemenni az egyetemre is hogy már vannak ismerős arcok. Ami a legfontosabb: abban vesztek részt amiben akartok, nem erőltetik.
2014. júl. 29. 11:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Engem is idén vettek fel Debrecenbe. Mindenképp el akarok menni gólyatáborba, de most még vitázunk a szüleimmel, úgyhogy nem biztos. Én sem vagyok egy különösebben bulizós ember, viszont szerintem ezt kár lenne kihagyni. Milyen szakon vagy? :)

19/L

2014. júl. 29. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy menjetek el, megéri. Nem is kell vadulósnak lenni ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Igaz, hogy sok a buli, piálás, vetkőzős feladatok, de semmit nem KELL megcsinálnotok. Senki semmire nem kötelez, csak ami nektek jól esik és nektek belefér. Ezek mellett pedig rengeteg ismerkedős, hülyéskedős játék, feladat szokott lenni. :)

Én sem vagyok az a nagy bulizós és piálós lány, még is eddigi életem egyik legjobb élménye volt a gólyatábor. :D Sok ismerőst szereztem, ezek miatt pedig kevésbé voltam elveszett az első pár napban a suliban. Bárhova mentem, bármilyen órára, vagy csak a folyosón sétáltam, szinte mindig láttam egy-két ismerős arcot. :D Meg ugye kisebb csoportokban lesztek, aminek a vezetői a felsőbbévesek lesznek, őket sem árt megismerni, mert sokszor tőlük kérhettek majd segítséget, hozzájuk nyugodtan feltehetitek kérdéseitek stb. Ha meg jól összekovácsolódik a csoportotok, akkor a későbbiekben is majd lehet szervezni velük közös bulikat, programokat.

Úgyhogy ne féljetek tőle, sokan lesznek még akik nem feltétlen vadulósak, mint ahogy ti sem :)

2014. júl. 29. 12:51
 5/16 anonim válasza:
100%

Engem is nagyon érdekelne a válasz, hiszen engem is idén vettek fel a Debreceni Egyetemre, és én is szeretném tudni, hogy mi vár rám :)Ha minden igaz, én megyek a gólyatáborba, de én se vagyok az a nagyon bulizós fajta, ezért is tartok tőle egy picit. Minden apró információ érdekelne :)(TTK-Földtudományi)

18/L

2014. júl. 29. 22:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos pozitív és negatív választ is kaptam afelől, hogy menjek e. El vagyok buli nélkül is,de szeretnék megismerni emhereket, így teljesen tanácstalan vagyok, hogy menjek vagy nem. Egyébként ttk- kémia

18/L

2014. júl. 30. 10:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Mi volt a negatív dolog, amit mondtak? Szerintem érdemes elmenni, a legrosszabb, ami történhet, az az időd elpazarlása.(amennyiben tudnál jobb dolgot is csinálni, amit viszont az év többi napjában nem tudsz)
2014. júl. 30. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha megtehetitek, menjetek! Sajnos mi anyagi okok és távolság miatt nem engedhetjük meg magunknak, de másképp fel sem merülne bennem, hogy kihagyjam. Pedig én sem vagyok az a hú de bulizós fajta.
2014. júl. 30. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is Debrecenbe megyek. Beszéltem felsőbbévesekkel, akik azt mondták semmilyen hátrányom nem lesz belőle,ha nem megyek. Én sem vagyok az a nagy bulizós,viszont szívesen ismerkednék leendő csoporttársaimmal. Így úgy döntöttem,mivel eléggé az ivásról szokott szólni(mások véleménye szerint) a golyatábor nem megyek el,mert feszélyezve érezném magam.Én úgyis kolis leszek,majd ott ismerkedem az első napokban. :)
2014. júl. 30. 17:41
 10/16 anonim ***** válasza:

6. voltam

Negatívnak azt mondtál, hogy nem lehetett mást csinálnod a feladaton kíviül. A koliban is szigorúság volt. Meg a kaja szar, dehát ezen nem lepődtem meg.

Viszont most közben kiderült, hogy gólyatábor alatt van a szintfelmérő, ez hogy?! Vagy van másik időpont is?

2014. aug. 1. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!