Milyen a BME - GTK gólyatábor? Tudnátok mesélni róla?
ha már itt tartunk, milyen a nemek aránya ezen a karon? én műszaki menedzserre megyek. és ott?
a piáról és a szexről eddig is volt sejtésem :D ezért érdekelne valami más is, konkrétabb dolgok, milyen a felsőévesek hozzáállása a gólyákhoz, milyen feladatok vannak?
A fiú-lány arány hát, talán kicsivel több a lány, vagy csak több lányt ismerek onnan.
A felsőbbévesek hozzáállása ahogy hallottam eddig normális, feladatok kb. ugyanazok mint más gólyatáborokban inni kell és/vagy vetkőzni.
Bár elfogult vagyok, de egyes visszajelzések szerint az egyik legjobb hangulatú Gólyatábor.
Viszonylag sokszor voltam GT-ben szervező (igen, itt GTK-n), írtam egy mini összefoglalót (ami kicsi támpontot ad, de a felfedezés örömét is meghagyja), ha érdekel, priviben írj mailcímet, átdobom (ide nem akarom különböző okok miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!