Önköltséges diákként van lehetőségem bármiféle kedvezményre?
Figyelt kérdés
Szeptembertől önköltséges egyetemi szakon fogok tanulni. A kolesz is dupla árba kerül mint annak, aki államilag támogatott képzésre jár, és úgy vettem észre csak nekik van lehetőségük bármilyen kedvezményhez vagy ösztöndíjhoz jussanak. Nekem van lehetőségem valami támogatást igényelni?
Nem azért megyek önköltségesre, mert lazán kifizetem mielőtt valaki azt irná, hogy aki kitudja fizetni a tandíjat az ne akarjon támogatást.
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 26. 13:50
1/3 anonim válasza:
Sajnos szerintem nem.Ha jól tanulsz viszont van esélyed átkerülni államira akkor már igen.
2/3 anonim válasza:
Bursa Hungaricát akkor is kaphatsz, ha önköltségesen vagy.
3/3 anonim válasza:
hát elég szívás hogy önköltségesen nincs annyira támogatás. Én is önköltségesen leszek, művészeti szakon.. mivel a suli művészeti képzéseitől az állam elvette az összes államilag támogatott helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!