Miért kerül többe az egyetemi kollégiumi ellátás az önköltséges hallgatóknak?
Figyelt kérdés
Nem fordítva lenne úgymond igazságos?2014. júl. 9. 19:53
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az állami támogatottak után a koli kap pénzt. Az önköltségesnél meg nem, így azt behajtja.
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy szerintük ha ki tudtad fizetni az önköltséget, akkor arra is kell, hogy legyen pénzed, hogy kifizesd a kolit. Én voltam államis és költségtérítéses is, és úgy érzetem, hogy a költségtérítéseseket mind fejőstehénnek nézik. Lehet, hogy nem így van, de így éreztem.
3/4 A kérdező kommentje:
Hitelből fogom fizetni a tandíjat, ami eléggé megterheli a családi kasszát, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Legalább a kollégiumi díjból lehetne lefaragni. Gondolhatnának erre is azok, akik a díjakat kiszabják.
2014. júl. 9. 20:55
4/4 anonim válasza:
Miért terheli meg a családi kasszát? Hát nem te veszed fel és te fizeted ki ha végeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!