1-2 éve végzett egyetemisták! Lenne egy kérdésem hozzátok!?
Néhány éve végzett, ill. idén végzett/végző egyetemisták/főiskolások!
Nektek is az egyetem befejezését követő néhány hónapon belül vissza kellett juttatnotok az egyetemi diákigazolványt az intézményhez?
Én idén végeztem, és nekünk vissza kell juttatni. De a pontos okát nem tudom, ezért gondoltam, vki esetleg megmondja. (Olyanra gondolok, hogy a jövőben vki szerezne hozzá érvényes matricát, v. ilyesmi. - bár azt nem tudom, hogy honnan/hogyan szerezne bárki is, ha már nem jár az adott intézménybe).
Szóval ha vki tudja a pontos okát, hogy miért veszik vissza a diákig-ot, az légyszi írja meg! Köszi!
(ja, és azért adtam meg csak néhány éves időintervallumot, mert gondolom, max. néhány éve vezethették ezt be, hogy visszaveszik a diákig-ot.)
Köszi a válaszokat!
Egyébként teljesen logikus, hogy nem érvényes, ha nincs rajta érvényesítő matrica. - ezt értem is.
Csak én abból kiindulva tettem fel a kérdést, hogy pl. az ált. iskolai v. a középiskolai diákig-ot nem kellett visszaadni, azokat megtarthattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!