Melyik jobb kollégium az ELTE-n, a Kerekes úti vagy az Ajtósi Dürer sori?
Nem tudom, hogy melyiket jelöljem meg elsőnek. Neten nem találtam róluk túl sok információt. Aki ismeri őket, le tudná írni, hogy milyen?
Pl.: A fiúk és a lányok külön emeleten vannak, vagy össze-vissza? A zuhanyzók milyenek? Nyitott az egész? Előfordulhat, hogy egy lány éppen mosakszik és egy fiú bemegy közben? Vagy fúiknak és lányoknak külön zuhanyzó van, ha egy emeletre teszik őket? A szobák hogyan vannak? Egy nap szoba és benne ágyak meg szekrények, vagy el van választva 2-3 kisebb szobára? Valami kis konyha van benne meg hűtő? Ilyesmi dolgok érdekelnének.
Csak azért, mert a nővérem 4 évvel ezelőtt jelentkezett az ELTE kollégiumába és állítása szerint akkor meg volt adva, hogy a BTK-s a Kerekes meg az Ajtósiba mehet, a TTK-s meg a Kőrösibe, az ÁJK-sok meg bármelyikbe. Lehet, hogy ő emlékszik rosszul.
De nekem lenne esélyem bekerülni, több okból is. Albérletet egyáltalán nem tudnék fizetni.
Velem is hasonló a helyzet. És éppen ezeken a kolikon gondolkodom. (Mondjuk BTK-s leszek.)
Egyébként ismerőseimtől hallottam, hogy Kőrösiben elég sok a BTk-s. És ezekben a kolikban is vegyesen van mindenki. Szóval csak ebből gondoltam, hogy már nincs is ilyen megkötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!