Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » PTE-re Kaposvárra jelentkeztem...

PTE-re Kaposvárra jelentkeztem. Milyen a diákélet Kaposváron? Milyenek az emberek? Vannak-e jó helyek? Szórakozási lehetőség? Jó boltok? Egyetem?

Figyelt kérdés
PTE-re megyek suliba, helyileg Kaposvár. :) Van olyan aki ott él, vagy tanult ott? Az mesélhetne. :)

2014. júl. 24. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pécsi utcában az is szokás,hogy kiülnek az út kellős közepére kártyázni,és ha rájuk dudál az ember,akkor még téged vernek meg,hogy hogy mertél rájuk dudálni! XD hallottam egy két fura dolgot arról az utcáról.. :D
2014. júl. 25. 12:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Hozzáfűzném még akkor a Donnert is! Oda se nagyon mászkálj és ha netán távolsági busszal fogsz közlekedni haza, akkor számíts egy halom ordibáló, padon alvó részeg cigányra.
2014. júl. 25. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Na azért ne ijesszük el ennyire a kérdezőt a várostól. :D Alapjába véve sokkal jobb a helyzet egy kelet-magyarországi városhoz képest.. Szóval gyere nyugodtan.Van,aki totál pozitívat csalódik a városba,vannak,akik nagyon megutálják,én az utóbbiak táborát erősítem,sokakkal együtt :D
2014. júl. 25. 14:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Gondolom most már teljesen elment a kedved,,de egy ember negatív tapasztalatai miatt ne ítélj előre,Pécsnél biztonságosabb,az biztos, meg az is hogy kevesebb a szórakozási lehetőség,,de ez is rajtad,rajtatok múlik,,ha jó társaságba kerülsz minden oké lesz,a város alapjában véve meg rendben van!
2014. júl. 25. 22:28
 15/21 A kérdező kommentje:

Remélem.. köszönöm a választ.:)

Inkább a szakon sopánkodom és nem a helyen, mert emelteztem is, de a 4-es kevés volt. De legalább felvettek egyetemre..:)

2014. júl. 26. 11:36
 16/21 anonim válasza:

Szia!

Melyik szakra fogsz járni? :)

2014. júl. 26. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Igen a leirt utcakat keruld 700 varoson bellul a taxi jobban megeri mint egy maradando serules. Savhazat is keruld mar este meg a Berzsenyi parkot,bar ott a rendorseg de azert figyelj, Nadasdi,Csillag,Hold,Nap, ( tejutrendszer ) Ivanfahegy ( bar arra nem mesz remelem) meg a Nyar utcat Donnert,Csert keruld.

Jo boltok nagyon nincsenek,Pecsre jarok vasarolni.

Jo hely nincs!

2014. júl. 27. 00:37
 18/21 anonim ***** válasza:

az vagyok,aki az első válaszában kifejtett egy csomó dolgot,meg még utána is írtam ide a kérdésedhez.

Szerintem a veszélyesebb utcák felé sosem lesz dolgod,még énis nagyon ritkán járok arra,mert nem arrafele lakom,tehát kb két évente tévedek ezekre aveszélyesebb helyekre,bár az új embereknek nem árt tudniuk,merre ne kóvályogjanak :)

Amúgy utolsó válaszadó,szerintem mindenkinek mást jelent a jó bolt,régebben énis Pécsre jártam,de most már itt is sok olyan bolt van,ami ott is van,szóval nagyjából rendbe vannak a dolgok e téren.

Kérdező: a taxi tényleg nem drága,nagyon olcsónak számít országosan is a 700 ft-os ár,de csak a belvároson belül 700 ft,vannak külvárosi részek,ahová már 800,900 ft a taxi,tehát érdemes megkérdezni,mikor rendelsz taxit,hogy arr aa részre mennyi az utazás,ahová menni akarsz,nehogy kellemetlen meglepetés érjen! :)

2014. júl. 27. 10:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy városon belül még a Csiky park nem a legjobb választás,ami a Csiky Gergely Színház mellett van,és az viszont belvárosi park,nappal ajánlatos ott tartózkodni,éjszaka a részeg hülegyerekek drogos helye,meg a zsebtolvajoké. A Berzsenyi park szerintme nagyon is okés hely a Csikyhez képest,meg vele szemben van az egyik rendőrkapitányság,tőle kb 50 méterre meg a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság,szóval azon arészen ritka,ha van valami,nappal pedig gyönyörű hely,nagyon jó oda leülni mert csendes,stb,és tényleg park érzetet ad,nem egy betondzsungel... :)
2014. júl. 27. 10:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Városon belül amúgy 2 rendőrkapitányság van,és még akkor ezek mellé a Somogy mgeyei Rendőr Főkapitányság.

A Kaposvári Egyetemet nem ismerem,de sokan szeretik,lesz majd gólyatáborotok is azt hiszem,meg fel fogtok vonulni a városon belül,mint a város új elsőéves gólyái. :D

Van sok fesztivál is,a legközelebbi Szeptember elején lesz a "Miénk a város" fesztivál,ilyen alkalmakkor ingyenes koncertek vannak a Kossuth téren. Most nagyon sokat újult aváros,amire idejössz kész lesz a Tesco mögötti parkban az ingyenes fitneszpark,ami ilyen szabadtéri mozgást biztosít,meg lesz a tescó tó körül futópálya is,meg ha szeretsz futni,tudsz menni ingyenesen a sportcsarnokba is,ott is olyan salakpálya van,mint amilyen a Tescó mögötti parkban lesz. Vannak konditermek is,kb 5 helyre lehet menni ha esetleg ez is érdekelne.

2014. júl. 27. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!