PTE-re Kaposvárra jelentkeztem. Milyen a diákélet Kaposváron? Milyenek az emberek? Vannak-e jó helyek? Szórakozási lehetőség? Jó boltok? Egyetem?
Remélem.. köszönöm a választ.:)
Inkább a szakon sopánkodom és nem a helyen, mert emelteztem is, de a 4-es kevés volt. De legalább felvettek egyetemre..:)
Szia!
Melyik szakra fogsz járni? :)
Igen a leirt utcakat keruld 700 varoson bellul a taxi jobban megeri mint egy maradando serules. Savhazat is keruld mar este meg a Berzsenyi parkot,bar ott a rendorseg de azert figyelj, Nadasdi,Csillag,Hold,Nap, ( tejutrendszer ) Ivanfahegy ( bar arra nem mesz remelem) meg a Nyar utcat Donnert,Csert keruld.
Jo boltok nagyon nincsenek,Pecsre jarok vasarolni.
Jo hely nincs!
az vagyok,aki az első válaszában kifejtett egy csomó dolgot,meg még utána is írtam ide a kérdésedhez.
Szerintem a veszélyesebb utcák felé sosem lesz dolgod,még énis nagyon ritkán járok arra,mert nem arrafele lakom,tehát kb két évente tévedek ezekre aveszélyesebb helyekre,bár az új embereknek nem árt tudniuk,merre ne kóvályogjanak :)
Amúgy utolsó válaszadó,szerintem mindenkinek mást jelent a jó bolt,régebben énis Pécsre jártam,de most már itt is sok olyan bolt van,ami ott is van,szóval nagyjából rendbe vannak a dolgok e téren.
Kérdező: a taxi tényleg nem drága,nagyon olcsónak számít országosan is a 700 ft-os ár,de csak a belvároson belül 700 ft,vannak külvárosi részek,ahová már 800,900 ft a taxi,tehát érdemes megkérdezni,mikor rendelsz taxit,hogy arr aa részre mennyi az utazás,ahová menni akarsz,nehogy kellemetlen meglepetés érjen! :)
Városon belül amúgy 2 rendőrkapitányság van,és még akkor ezek mellé a Somogy mgeyei Rendőr Főkapitányság.
A Kaposvári Egyetemet nem ismerem,de sokan szeretik,lesz majd gólyatáborotok is azt hiszem,meg fel fogtok vonulni a városon belül,mint a város új elsőéves gólyái. :D
Van sok fesztivál is,a legközelebbi Szeptember elején lesz a "Miénk a város" fesztivál,ilyen alkalmakkor ingyenes koncertek vannak a Kossuth téren. Most nagyon sokat újult aváros,amire idejössz kész lesz a Tesco mögötti parkban az ingyenes fitneszpark,ami ilyen szabadtéri mozgást biztosít,meg lesz a tescó tó körül futópálya is,meg ha szeretsz futni,tudsz menni ingyenesen a sportcsarnokba is,ott is olyan salakpálya van,mint amilyen a Tescó mögötti parkban lesz. Vannak konditermek is,kb 5 helyre lehet menni ha esetleg ez is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!