Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dolgoztam egy évet, felvételiz...

Dolgoztam egy évet, felvételiztem és most felvettek. Mikortól számítok diáknak megint? Tehát mikortól élhetek a kedvezményekkel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól, mikortól beiratkoztál az intézménybe.
2014. júl. 24. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak mert anno úgy volt, hogy a felvételi döntés hurcibálásával igazolhattam, hogy diák vagyok, tehát már akár július végétől.. Ezek szerint ez változott?
2014. júl. 24. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
soha nem volt úgy, én lassan 40 éve vagyok munkaügyis, dolgoznak nálunk diákok, mindig a beirakozással váltak hallgatóvá, a felvételi döntéssel soha.
2014. júl. 24. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A felvétel még nem jelenti azt, hogy diák vagy. Onnantól számítasz annak, hogy beiratkozol az adott felsőoktatási intézménybe.
2014. júl. 24. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag a beiratkozástól számítasz diáknak, az hivatalosan semmit nem jelent, hogy felvettek, ez még csak egy ajánlat arra, hogy majd az intézmény tanulójává válhatsz, ha addigra nem gondolod meg magadat.
2014. júl. 24. 22:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, azt hiszem én kevertem azzal mikor egyből gimiből mentem suliba, és a diákigazolvány matrica érvényességét igazoltam csak.. Igen, ez más :D Köszi mindenkinek! :)
2014. júl. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!