Szerintetek a DE-ÁOK-on csökkenhet a ponthatár 4-5 pontot?
Figyelt kérdés
#egyetem #oktatás #biológia #kémia #érettségi #iskola #felsőoktatás #orvosi egyetem #ponthatár #általános orvos
2014. júl. 24. 10:57
11/15 anonim válasza:
Pécsen tán 383 volt tavaly, ha jól tudom. Szurkolok neked, hogy sikerüljön, én nem oda jelentkeztem, de este mindenképp megnézem a ponthatárt, mert sok ismerősöm jelentkezett oda, értük is szurkolok, nekem is van olyan ismerősöm, akinek 390 pontja lett, viszont olyan is van bőven, akinek 418 420 és ilyen pontszámuk lett. Ők is izgulnak azért, de ez természetes. Csak Debrecenbe jelölted meg? Gyógyszerészt jelöltél második helyen? Az is nagyon jó foglalkozás, talán jobb, mint orvosnak lenni, de akinek ez az álma, azt hiába próbálják nyugtatni ilyenekkel. Azért szurkolok, hogy haverom is és te is beférjetek, akinek 390 pontja lett.
12/15 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :) csak a DE-ÁOK-ot jelöltem meg, másodiknak meg a DE-GYTK-gyógyszerész, de nem szeretnék oda menni, csak orvosin vannak olyan tantárgyak amik érdekelnek, szinte már hobbim az élettan, az anatómia, a sejtbiológia olvasása itt neten, remélem, h meglesz, és még egyszer köszi, h szurkolsz nekem is :) a haverodnak is sok sikert!! :)
2014. júl. 24. 13:24
13/15 A kérdező kommentje:
amúgy nekem 391 pontom van
2014. júl. 24. 14:50
14/15 anonim válasza:
ez amúgy annyira igazságtalan, nekem 440 pontom van, az emberi erőforrásokra jelentkeztem, és tuti hogy nem fog csökkenni, 3 pont hiányzott (hiányzik)..Most tényleg 3 pont küld haza? :(
remélem kérdező legalább neked összejön, nagyon szurkolok..
csak tényleg nem értem, hogy miért 3 ponton múlik az, hogy A vagy B leszek :( a francnak van ez központi ponthatár, simán beértem volna harmadrangú főiskolával is...ha 440 elég lett volna oda :(
15/15 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :) nem mondom, h ne bánkódj, mert ha nekem sem fog sikerülni akkor nekem is mondhat majd bárki bármit, nem fog vele megnyugtatni, ugyanis ha az embernek van egy álma, azt csak az értheti meg igazán, aki benne van, vagy aki már érzett át hasonlót, hiába mondják nekem is h jó a gyógyszerészi is, egyszerűen nem érdekel, így nem fogok oda menni még ha esetleg oda vennének is fel, kitartok az álmom mellett, nem is tudom, h miért írtam be 2.-nak a gytk-t, na mindegy, minden jót neked is a továbbiakban :)
2014. júl. 24. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!