Hogy alakulnak ki az ismeretségek a gólyatáborban?
Mi együtt mentünk vonattal közösen. Már az indulás előtti gyülekezéskor szóba elegyedtem pár emberrel, teljesen általános dolgokról váltottunk pár szót. A legtöbben csak ott álltak arra várva, hogy történjen valami, látszott, hogy a legtöbben senkit nem ismernek és ilyenkor mindenki azon van, hogy megismerjen minél több embert, pont ezért könnyen lehet beszélgetést kezdeményezni. :)
Aztán a vonaton is könnyen lehetett ismerkedni. Alighogy leültem már piával kínáltak, ekkor már jött magától a beszélgetés, hülyéskedés. :D
Amikor odaértünk, akkor meg kellett keresni, hogy melyik csoportba tartozom. Nálunk kb 30 fős csoportok voltak, és volt vagy 10 csoport. :D Megtaláltam, hogy hol vagytok, felvettem a csapatpólót, odamentem azokhoz, akik szintén ilyen pólóban voltak.. közben kiderült, hogy melyik szobába vagyok beosztva, és ettől kezdve jobban a szobatársakkal voltam. :)
Amúgy rengeteg ismerkedős, hülyéskedés játék lesz, na meg a bulik. :)
Ne parázz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!