Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ECL vagy EuroExam nyelvvizsgát...

ECL vagy EuroExam nyelvvizsgát tegyek?

Figyelt kérdés
Esetleg valami más? Angol felsőfokú nyelvvizsgát szeretnék tenni.És a TELC államilag meg enmzetközileg elismert, azaz jár érte érettségi pont?
2010. jan. 9. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Érettségi pont? A többletpontokra gondolsz,amit a felvételinél kaphatsz? Az minden államilag elismert nyelvvizsgáért jár. De az érettségit nem válthatod ki nyelvvizsgával, tehát mindenképpen kell egy nyelvből érettségizned. Én személy szerint Euroexam-en voltam. Minden jó volt,sikerült is elsőre, a hátránya annyi, hogy nagyon hosszú, nagyon kimeríti az embert. De tudom javasolni, a vizsgáztatók is korrektek voltak.
2010. jan. 9. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most tavasszal szertnék majd az euroexamnál középfokra menni. Azt nem tudom, hogy érettségin kapsz-e érte pontot, de állítólag mindenhol elfogadják, asszem talán külföldön is. A megoldásokra jó hosszú időt adnak, bár így tényleg elég hosszú az egész. tudtommal végig lehet használni szótárat

a másikról nem tudok semmit

2010. jan. 9. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ECL, mert ha csak az egyik fele sikerül, pl. csak a szóbelid, az irásbelid nem, akkor lehetőséged van arra, hogy csak az irásbelit ismételd meg másodszor.és nem kell mind a kettőt újracsinálni. ez nagy előnye!
2010. jan. 9. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves második.

Nem.A szótárat csak a mediation résznél használhatsz. Utána letetették velünk a földre, hogy még csak véletlenül se kerüljön a kezed ügyébe. A megoldásokra pedig szintén nincs sok idő, egy feladatra általában 10 perc, ami azért kell is hozzá,főleg a readingnél. A sok feladat miatt hosszú a vizsga.Amúgy nézz utána a vizsga menetének,mielőtt elmész:

[link]

Első voltam.

2010. jan. 9. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez esetben elnézést kérek. Én ugan még nem próbáltam egyiket se, csak hallottam ezt+azt barátnőimtől, osztálytársaimtól

Második

2010. jan. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!