Az egyetemi gólyatábor kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Mennyi amit be kell fizetni és azon felül mennyit kell költeni a táborozás alatt? Mert ugye buli buli hátán ha jól tudom...2014. júl. 22. 16:12
11/16 A kérdező kommentje:
biztos h nem kötelező, de érdemes...
2014. júl. 23. 12:38
12/16 anonim válasza:
Igen, kötelezően mindenkitől behúznak 15.000 Ft-ot és még pár ezret költőpénznek... :D
A felsőoktatásba semmi sem kötelező, senkinek nem tartozol elszámolással (tanároknak sem).
13/16 anonim válasza:
Nem kötelező menni a gólyatáborba. Nálunk például nem is mehetett volna mindenki, mert nem volt annyi férőhely. Hamar be is telnek általában, úgyhogy ha mindenképp menni akarsz, akkor idejében jelentkezz.
Nálunk Siófokra 3 napra 24 ezer volt, ebben benne volt az odaút, de a visszautat már külön kellett fizetni. Én ezen kívül alig költöttem, talán 3-4ezer forintot piára. De ez attól függ, hogy te mennyire akarsz inni. :)
14/16 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Te BGF-es gólyatáborban voltál? :)
15/16 anonim válasza:
ma 18:19
Igen, KVIK. te ide jössz? :)
16/16 anonim válasza:
Igen. Remélem jó élményekben lesz részem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!