Az egyetemi gólyatábor kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Mennyi amit be kell fizetni és azon felül mennyit kell költeni a táborozás alatt? Mert ugye buli buli hátán ha jól tudom...2014. júl. 22. 16:12
1/16 anonim válasza:
nálunk 4 nap volt 15 ezer. és olyan 15-16 ezret költöttem.
2/16 A kérdező kommentje:
ez melyik egyetem volt?
2014. júl. 22. 17:21
3/16 anonim válasza:
BKF 22-26ezer körül, több csomag van
4/16 anonim válasza:
Nekem 22 ezer lesz maga a tábor, kb. 7 ezer az út oda-vissza. A költőpénzzel gondban vagyok, mert én egy olyan lány vagyok aki iszik, ha nem neki kell fizetni, de amúgy nem szívesen költök piára. Szóval, nem tudom, hogy mennyi költőpénzt vigyek, mert sok pénzzel nem szívesen szaladgálok egy táborban..
5/16 A kérdező kommentje:
És te melyik suliba mész?
2014. júl. 22. 20:46
8/16 anonim válasza:
Tavaly PTE-KTK gólyatábora 15000 ft körül volt, és ott kb. 3000 ft-ot költöttem, nálunk volt ital bőven alapból, így nem nagyon kellett költenünk.
9/16 anonim válasza:
Én PTE-re megyek, ha felvesznek, oda ugye 15000 a tábor maga, meg én szerintem olyan 5000 körüli költőpénzt viszek. Annyi csak elég lesz arra a pár napra...
10/16 anonim válasza:
nekem az lenne a kérdésem, hogy kötelező menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!