Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idén is szeptember elsején...

Idén is szeptember elsején kapjuk kézhez a tankönyveket? Miért? Mi értelme van?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress benne logikát. Az államtitkárnak így tetszik.
2014. júl. 20. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
:-D
2014. júl. 20. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
???? Ez miért probléma? Netán nyáron is szerettél volna előre tanulni?
2014. júl. 21. 00:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, eddig szerettem nézegetni, előre olvasgatni a könyvekből, de nem ez a fő szempont. Tudod, vannak olyan gimnazisták, akik vidékről járnak be, busszal vagy vonattal, és még a városban is buszozniuk kell, a szüleinknek nincs kocsi, és képzeld, nagyon megterhelő több kilónyi könyvet hazacipelni. Mert nem 10 perc az utazás. És mindezt persze egyenruhában. Lehet, hogy én vagyok a "bolond", mert nekem ez problémát jelent, de nem én vagyok az egyedüli ezzel.
2014. júl. 21. 09:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Továbbra sem érted a problémádat, az "én időmben" ez természetes volt.
2014. júl. 21. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha augusztus 23-án kell átvenni a könyveket, akkor is ugyanennyit kell cipelned és utazgatnod...

Egyébként tényleg jó volt nézegetni, de egész évben abból fogsz tanulni, szóval lesz alkalmad alaposan elmélyülni benne.

2014. júl. 21. 12:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, csak gondolom régebben nem volt több tíz könyvféle.

Igen, lehet, hogy ugyanannyit kell cipelni, csak akkor rászán az ember úgymond egy napot, nem kell sietni, hogy hazaérjek, mert másnap iskola, ráadásul akkor elkísérhet egy szülőm, vagy barátnőm, aki segít. Ez az egész akkor is hülyeség, de nem is várom, hogy egy már felnőtt ember megértse.

2014. júl. 21. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Én megértelek :/

Én sem szeretem hazacipelni egyszerre,tavaly leszakadt a vállam:(

Régebben,amikor agusztusban(legalább is nálunk) osztották a könyveket,olyankor anyukámmal mentem kocsival és segített,nekünk sokkal kènyelmesebb volt,rádaásul én is szeretek belenézni

2014. júl. 22. 11:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat,hogy beleszólok.Kérdeznék.

Csekket már megkaptátok?

A szomszédék már megkapták,mi még nem.

A régi rendszer jobb volt.

Augusztusban bementünk,kifizettük,hazavittük.

Volt időnk szépen bekötni,elrendezni.

A fiam is előszeretettel olvasgatta,forgatta őket.

2014. júl. 24. 12:25
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, ez is baj, egyik napról rögtön a másikra, kapkodva befedni őket... Na mindegy.

Igen, megkaptuk a héten, 15.-e a határidő!

2014. júl. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!