Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miert nem jövök ki az osztályt...

Miert nem jövök ki az osztálytársammal?

Figyelt kérdés
Visszahúzódó típus vagyok, lany es 17 eves mióta gimibe járok ( 2 éve) valahogy nem jövök ki az uj osztálytársammal. Nem vagyok se kiközösítve, se nagyon utalva, de zavar, hogy nincs olyan ember a közvetlen közelemben akire számíthatnek. Az iskolán kívül vannak nagyon jo barátaim, de velük nem tudok annyit találkozni, így folyton azon aggódom, hogy a kapcsolatunk rovására megy. Ezért jo lenne az osztályban is egy két barát, de valahogy nem megy velük sokáig jól beszélgetni, tudom, hogy velem van a baj, de mar nagyon sok önbizalmat vesztettem miattuk. Az a baj, hogy azt sem tudom mit kene megváltoztatnom.

2014. júl. 18. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Első körben szerintem tanuld meg helyesen használni az írásjeleket, mert lehet, ezzel zavarod össze a többieket.

(Visszahúzódó típus vagyok, lány és 17 éves mióta gimibe járok (2 éve). Két éve vagy 17 éves? :O :D)

Komolyra fordítva a szót, én is visszahúzódó voltam, és úgy éreztem, ahogy te. Később kiderült, hogy az volt a baj, hogy én nem kezdeményeztem, amikor odamentem a többiek körébe, akkor nem nagyon szólaltam meg, így esélyt sem adtam, hogy megismerjenek és barátok lehessünk.

Szedd össze az összes önbizalmadat, menj oda a szimpatikus osztálytársakhoz, és beszélgess velük. Kérdezd őket, ha olvasnak valamit, kérdezz arról, zenéről, filmről, vagy kezdetben háziról, annak nehézségéről. És merj te is megszólalni. Anélkül nem fog menni.

2014. júl. 19. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! : )
2014. júl. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!