Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú osztálytársammal, akivel haverok vagyunk, sőt, azt hittem, több, megbeszéltük hogy társasággal elmegyünk mozizni. Most meg azt mondja, nincs kedve. Egyes fiúk mindent megengedhetnek maguknak? Miért pont én fogom ki őket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 22:43
2/5 A kérdező kommentje:
igen, messze van a mozi :(((
2013. jan. 17. 22:45
3/5 anonim válasza:
Hát vagy az van hogy nincs pénze, ezért ezt kamuzta, mert ott a férfi büszkeség, vagy veled inkább kettesbe mozizna nem pedig társaságba .. :D vagy tényleg nem volt kedve .
4/5 anonim válasza:
lehet kettesben szeretne veled maradni...figyelj ha egy csajt szeretnék megszerezni akkk nem egy rakás idiotával egyutt megyek el valahova hanem csak azzal az 1 fontos személlyel ...
5/5 A kérdező kommentje:
nem, van pénze, és én javasoltam, hogy nézzük meg afilmet, és ő meg is fogja, csak a szüleivel.
2013. jan. 17. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!