Mit tegyek, hogy befogadjanak?
ne akarj hasonlítani rájuk, biztosan lesznek olyanok akikkel jól kifogsz jönni, facebook beszélgetésből ne vonj le semmi következtetést, az is lehet hogy sokan azért mondják hogy beilleszkedjenek
lényeg hogy te semmiképp se hazudj magadról, azért biztosan nem közösítenek ki mert jól tanulsz meg hogy nem drogozol, meg más zenéket szeretsz. ha meg igen, akkor azok az emberek annyit is érnek
Szerintem ne aggódj. Úgy gondolom, hogy a facebook-ból nem sok következtetés vonható le. Amikor személyesen találkoztok, akkor majd jobban kiderül, hogy ki kicsoda valójában.
Mikor én jártam középiskolába, akkor még nem voltak ezek a közösségi oldalak, mégis mindenki elvolt és megtalálta saját társaságát, akivel jól kijött. (Osztálytalálkozó sem volt, hisz mit sem tudtunk egymásról... Csak szeptemberben.)
Nálad is így lesz ez. Nem kell mindenkivel jóban lenned. Ha találsz mindössze 2-3 embert, akinek kedveled a társaságát, azt becsüld meg, barátaid lehetnek.
A tanulmányaidra figyelj elsősorban. Lesznek középiskolai versenyek, akár megyei, országos szintű is, szerepelj sikeresen.
Tanulj nyelveket és szakmát.
Fontos, hogy alapozd meg az egyetemi tanulmányaidat, hisz az a célod.
Hogy ki mit gondol, nem számít, mindig lesznek olyanok akik hülyének nézik az embert, ill. olyanok, akik felnéznek rá. Idővel inkább a második lehetőség lesz tulsúlyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!